Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

immobilizer w Seat Ibiza 2.0 16V

Pawel_xp 11 Jun 2005 20:59 4473 5
    Pawel_xp
    Level 11  
    witam, mam problem z fabrycznym immobilizer, w jaki sposób mozna go wyłączyć lub pominąć. Uszkodzenie polega na tym ze zniszczyła sie puszka immobilizer (moze ktoś ma taką do sprzedania??) i samochód nieodpala (próbuje załapać ale odrazu gaśnie).
    Moze ktoś posiada schemat jak ten sterownik immobilizer jest podłączony z sterownikiem silnika jest to tasama instalacja co w VW Golf/Vento.
    pozdrawiam
    Doktorr
    Level 35  
    Forum to nie miejsce do dyskusji jak ominąć immobiliser. Skontaktuj się z ludźmi którzy to naprawiają adres znajdziesz w gazetach z ogłoszeniami moto, lub panoramie firm. Nadmienie tylko, że samo fizyczne podłączenie nowej lub używanej centralki nie ożywi twojego samochodu, bo urządzenia te nie będą się komunikować ze sterownikiem silnika w sposób prawidłowy.
    dragon400
    Level 14  
    zapewne posiadasz jeden klucz i niemasz zdrapki jest nato jeden sposob prosty lecz okolo 150 zl Kulczyk nr nadwozia VAS siedmiopinowy kod ten jest tylko 24 godzinny .Auto usprawnione
    Pawel_xp
    Level 11  
    witam, probem polega na tym ze stara centralka immo jest zepsuta, przełożyłem taką samą z innej ibizy przyłożyłem jej kluczyk i .............. auto tez nie odpaliło. czy immo trzeba jakoś zestroić z sterownikiem silnika>????
    MAREK74
    Level 20  
    trzeba
    albo wywalić immo ze stera
    Pawel_xp
    Level 11  
    a jak wywalić go z sterownika, i ile moze kosztować nowa centralka immo.