Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Prosz, dodaj wyj徠ek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzi瘯i temu, 瞠 ogl康asz reklamy, wspierasz portal i u篡tkownik闚.

Renault Megane III - brak zap這nu, problem z czytnikiem karty brak reakcji

RoFAG 29 Lis 2015 21:03 1353 1
  • #1 29 Lis 2015 21:03
    RoFAG
    Poziom 7  

    Witam wszystkich
    Mam problem z MEGANE III phI ('10, 1.5dci)
    Po w這瞠niu karty startowej do czytnika nie ma 瘸dnej reakcji na licznikach -tj. brak jest w陰czenia zap豉nu, zerowy brak na w這瞠nie jakiejkolwiek karty - nawet z豉 karta nie powoduje wy鈍ietlania komunikatu NIEWx列IWA KARTA.
    Bateria w pilocie jest OK - wymieni貫m
    Karta jest OK - obie s dobre, otwieraj auto itp
    Czytnik jest OK - sprawdzi貫m w innej takiej samej MEGANE i czytnik dzia豉, odpalaj inne MEGANE
    Inne czytniki nie dzia豉j - wk豉da貫m inne dzia豉j帷e czytniki, nadal zero reakcji
    Bezpieczniki s OK - sprawdzi貫m pod desk i pod mask
    Wtyczki s OK - sprawdzi貫m pod desk i pod mask od陰czaj帷 i pod陰czaj帷 ponownie w陰cznie z BCM/UCH

    Nie mam kompletnie pomys逝 co to mo瞠 by - 瘸dnych wcze郾iej objaw闚 nie by這

    Jedynym co mnie niepokoi to dziwne pikanie - wydobywa這 si z pod deski rozdz. z prawej strony . Wydaje mi si mo瞠 to by od alarmu - poprzedni w豉軼iciel zamontowa Proxima. W ka盥ym b康 razie po od陰czeniu zasilanie od puszki z bezpiecznikami to ponownym pod陰czeniu zacz窸o przez chwilk pika.

    Prosz o pomoc je郵i kto ma jaki pomys.

    1 1
  • #2 30 Lis 2015 22:03
    RoFAG
    Poziom 7  

    ju gada - odciolem alarm i jest ok

    0