Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

kuchenka gazowo-elektryczna Amica electronic schemat podłączenia programatora

an_kraw 06 Dec 2015 14:42 12663 4
    an_kraw
    Level 2  
    Do wyświetlacza nalazły robale, rozebrałem wyrzuciłem niechcianych lokatorów złożyłem - wywaliło korki, rozebrałem sprawdziłem podłączenie przewodów z notatką złożyłem wywaliło korki. Może coś źle zanotowałem. Poszukuję schematu lub foty z podłączonymi przewodami. Na obrazku taki wyświetlacz jaki mam. Kuchenka ma trzy palniki gazowe i jeden elektryczny
    an_kraw
    Level 2  
    To jedyna tabliczka jaką znalazłem kuchenka gazowo-elektryczna Amica electronic schemat podłączenia programatora
    an_kraw
    Level 2  
    zdjęcia podłączenia nie mogę zrobić bo musiałbym rozebrać od nowa kuchenkę. Metodą prób i błędów doszedłem do tego że działa piekarnik ale nie działa zegar i elektryczna płyta grzewcza (trzy palniki gazowe i jedna fajerka elektryczna). Możliwe że spięcie uszkodziło elektronikę w wyświetlaczu ?? Choć w jednym z podłączeń pokazywały się zera na wyświetlaczu. A zdjęcie wyświetlacza jest na początku wątku. Trudnością jest jeszcze to że nie mam dostępu z każdej strony bo kuchenka jest w ciasnej zabudowie i musiałbym rozebrać blaty żeby odłączyć ją od gazu i elektryki. Jakbym miał schemat elektryki toby łatwiej poszło właściwe dobranie podłączeń.