Witam mam wielki problem z płytą sterujaca silnikami posiadam dwie takie ale w żadnej nie pracują sanki play i przewijanie działa tranzystory vt 812 do 815 sprawdzone diody też ok dziwne ze ten sam objaw na obu płytkach a ja juz nie mam pomysłu
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamparsifal7 napisał:Ty dalej swoje jak kataryna. Piszesz dużo ale nie koniecznie na temat. Powiedz mi co ten silnik dowijania ma do silnika głównego? Nic!To prawda ale... w tak zaprojektowanym układzie (z silnikiem dowijania) układ się przegdzewa i traci parametry
parsifal7 napisał:Jak nie było problemu? Też były problemy po kilku latach poprawnej pracy. Te układy się grzeją bo mają takie a nie inne warunki pracy i nikogo to nie powinno dziwić.W żadnym z RMS choćby produkcji ZRK takiego problemu nie było a przecież były te same "kości" i te same silniki silma
Sanjose napisał:Innego silnika? Pytanie czy sprawnego i czy odpowiedniego?Nie wiem co jest nie tak, ale nawet adaptacja innego silnika pod UL1901 w Condorze nic nie dawała.