Witam, miesiąc przed świętami rodzice w domu zażyczyli sobie multiroom na 4 pokoje. Na początku zapiąłem dwa dekodery bo nie było czasu, wszystko śmigało niecały miesiąc bez najmniejszego problemu (zmiksowane z naziemną). Kilka dni temu dopiąłem dwa dodatkowe dekodery i nie było na nich problemu z odbiorem. Dzień później zaczęły się zakłócenia na dwóch pierwszych dekoderach, próbowałem skorygować ustawienie anteny, zmieniłem też konwerter na Quad Inverto Premium i nic to nie dało.
- Zakłócenia są na TVP1 HD, TVN24 HD i na innych kanałach mniej lub więcej - też.
- PremiumBox Wifi siła: 80%, jakość: 75%
- WiFiBox ma tylko 61% siły i 80-83% jakości - dałbym sobie rękę uciąć, że gdy pierwszy raz go instalowałem miał jakość 100%
- dodatkowych WiFiBox'ów obecnie nie sprawdzałem ale przy instalacji, kiedy działały bez zarzutu, miały 100% jakości.

- Zakłócenia są na TVP1 HD, TVN24 HD i na innych kanałach mniej lub więcej - też.
- PremiumBox Wifi siła: 80%, jakość: 75%
- WiFiBox ma tylko 61% siły i 80-83% jakości - dałbym sobie rękę uciąć, że gdy pierwszy raz go instalowałem miał jakość 100%
- dodatkowych WiFiBox'ów obecnie nie sprawdzałem ale przy instalacji, kiedy działały bez zarzutu, miały 100% jakości.