Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Laguna I 2.0 16V Benz 139 KM - Laguna 2000 po wrzuceniu biegu auto nie jedzie !

Ven0ms1993 27 Dec 2015 21:17 1797 11
  • #1
    Ven0ms1993
    Level 8  
    Witam !
    Mam taki problem przy gwa速ownym ruszeniu z miejsca z pod maski w okolicach lewego ko豉 wyla這 mi sie oko這 2-3 litrow p造nu. Po tym po wrzuceniu biegu auto nie jedzie na kazdym biegu stoi, przy w豉czonym silniku biegi wchodz bez sprz璕豉, odpala bez problemu
  • #2
    manta
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Zachcia這 si pali gum, to teraz pod autko i zobaczy co zepsu貫. Prawdopodobnie skrzynia poleg豉.
  • #3
    Ven0ms1993
    Level 8  
    no niestety, jutro b璠ziemy rozbiera, no i jeszcze mog powiedzie ze przy 4,5 biegu co zgrzyta, no i przed t usterk przy 100-120 przy jezdzie cos g這郾o chucza這 w kabinie
  • Helpful post
    #4
    manta
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Szukaj skrzyni, tylko sprawd oznaczenie, bo by這 kilka rodzai.
  • #5
    Ven0ms1993
    Level 8  
    Okej dzieki za pomoc
  • #7
    web69
    Level 32  
    Co za czasy... 豉twiej w陰czy komputer i pisa pierdo造, ni z latark otworzy mask samochodu...
  • #8
    Ven0ms1993
    Level 8  
    no w豉snie co za czasy, zadasz pytanie na forum to zawsze kto wyskoczy z gorzkimi 瘸lami...
  • #9
    Ven0ms1993
    Level 8  
    Po rozebraniu auta, zabezpieczenie od satelity peklo po wymianie wszystko ok
  • #10
    manta
    VIP Meritorious for electroda.pl
    A ten p造n niby sk康?
  • #12
    Ven0ms1993
    Level 8  
    Plyn wlasnie nie wiem skad ,ze skrzyni zlalismy 3 litry oleju i dokladnie pierscien oporowy pekl. Ten plyn byl bezbarwny i bez zapachu cos w podobie do wody, wiec co to moglo byc? Tak pomyslalem ze moze plyn do spryskiwaczy no ale by byl zapach