Witam, kupiliśmy żonie Citroena C3 1.6 benz. 16V 2004r. wersja exlusive , wszystko fajnie ładnie, ale nie działa parktronic (czujniki cofania/parkowania), brak jakiejkolwiek reakcji po naciśnięciu przycisku od parktronic... i tutaj moja ogromna prośba do was drodzy koledzy forumowicze, ponieważ szukałem w necie ale nie mogę wyczytać żadnej konkretnej informacji chociażby o schemacie bezpieczników ;/ więc który bezpiecznik może odpowiadać za parktronic, oraz gdzie może się znajdować moduł (elektronika) parktronic w tym samochodzie? Byłbym wdzięczny chociaż za te informację.
Osobiście patrzyłem każdy bezpiecznik i są dobre, przycisk od parktronic też sprawdziłem jest ok.
Dużo jest informacji odnośnie uszkodzonego np. jednego czujnika, ale wtedy to system działa i piknięciem zawiadamia usterkę, u mnie jest kompletna cisza.
Osobiście patrzyłem każdy bezpiecznik i są dobre, przycisk od parktronic też sprawdziłem jest ok.
Dużo jest informacji odnośnie uszkodzonego np. jednego czujnika, ale wtedy to system działa i piknięciem zawiadamia usterkę, u mnie jest kompletna cisza.