Witam. Mam problem z tylną wycieraczką Renault scenic 1 ph 2 2000r, szyba z tyłu otwierana osobno, działa ona skokami, po włączeniu przesunie się kawałek, za chwile stanie, odczeka chwile i znowu kawałek i tak ciągle, nie ma parkowania na dole szyby, po wyłączeniu zatrzymuje się gdzie jej się podoba. Gdy włączę spryskiwacz to chodzi cały czas jak powinna z tym że po wyłączeniu znowu staje gdzie chce. Przypuszczam że to BSI/UCH chociaż mam nadzieje, że to coś innego.
Kilka tygodni temu po pierwszych przymrozkach zaczął wariować centralny zamek i immo, w końcu przestał odpalać, miał być wymieniony cały moduł, ale jeden gubił z pamięci kluczyki i centralny nie działał, a drugi gubił kod immo. W końcu immo zostało usunięte i założyłem osobny centralny zamek. Jednak wtedy wycieraczka działała.
Kilka tygodni temu po pierwszych przymrozkach zaczął wariować centralny zamek i immo, w końcu przestał odpalać, miał być wymieniony cały moduł, ale jeden gubił z pamięci kluczyki i centralny nie działał, a drugi gubił kod immo. W końcu immo zostało usunięte i założyłem osobny centralny zamek. Jednak wtedy wycieraczka działała.