Piszcze tutaj na temat egzaminu na E.13 który odbędzie się w sesji letniej
Oczywiście jeśli ja będę coś wiedział to będę pisał

Oczywiście jeśli ja będę coś wiedział to będę pisał

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereFalwack wrote:ten patchpanel troche mnie stresuje, bo nigdy w życiu tego nie robiłem, ba nawet nie widziałem jak się to robi
Falwack wrote:Poprosiliśmy już nauczyciela ale to jest tak, że ... mamy 3 nauczycieli: A,B,C.
Nauczyciel A mówi,że nauczyciel B powinien to z nami zrobić. Nauczyciel B powiedział, że nie zrobi z nami tego bo nie mamy już z nim lekcji w tym roku bo nam dni odpowiadają i odsyła nas do nauczyciela A. Nauczyciel A mówi żebyśmy poszli do nauczyciela C, a nauczyciel C mówi, że tego z nami nie zrobi, bo szkoła nie ma odpowiednich rzeczy czy czegoś tam.
Nauczycieli od E13 to ja miałem niezłych. W tym roku z nauczycielem A zrobiliśmy w 45 minut wszystko to, co robiliśmy przez cały zeszły rok na dwóch modułach z inną nauczycielką.
Nieruchomość wrote:Ukrywasz go przy użyciu -> $ na końcu nazwy katalogu.
Ścieżki profilu i ścieżkę lokalną do folderu macierzystego robisz w jego profilu (tam gdzie stworzyłeś to konto jest miejsce do wpisania ścieżki docelowej) Musisz skopiować adres sieciowy danego katalogu - udostępnionego.
Nieruchomość wrote:większość jest w szkole po łatwe pieniądze