Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Błędne działanie klawiatury Logitech K400 Plus z Samsung Smart TV.

agas82 09 Jan 2016 15:56 6309 2
    agas82
    Level 1  
    Właśnie kupiłam telewizor Samsung Smart tv i zakupiłam od razu do niego klawiaturę Logitech K400 Plus. I mam taki kłopot, że przy przeglądaniu internetu touchpad działa, ale nie można wpisywać tekstu za pomocą klawiatury i trzeba i tak wpisywać z klawiatury ekranowej. Proszę o podpowiedź, bo może coś jest źle w ustawieniach. nie mam pojęcia czemu nie można wpisywać tekstu z klawiatury bezprzewodowej.
    bshmc
    Level 2  
    Mam podobnie, smart Samsunga i klawiatura bezprzewodowa Microsoftu All in One Media. Touchpad działa jak trzeba, baterie akumulatory naładowane. Na początku było ok. Po kilku użyciach zaczęły się problemy z klikaniem w odnośniki na stronach internetowych. Klikam z klawiatury i na ekranie kursor reaguje animacją na kliknięcie ale żądany odnośnik nie otwiera się. Działam tak że kursorem z touchpada najeżdżam na odnośnik i enterem z pilota dopiero wchodzę. Lipa, nie wiem czy to problem tv czy klawiatury.

Dodano po 2 [minuty]:

agas spróbuj Ctrl i Shift.
    bshmc
    Level 2  
    U mnie pomogło odłączenie tv z sieci (od prądu). Nie wiem czy już będzie ok, podejrzewam, że to jest jednak doraźna pomoc. TV powinien uruchomić się wyświetleniem napisu SMART.