No właśnie wiem że jest tego trochę, mało tego, porozrzucane po całym samochodzie.
Zawsze jak gdzieś coś grzebie to się jakiś znajdzie.
Na chwilę obecną interesuje mnie przekaźnik od wycieraczek.
Ostatnio miałem objaw taki że przestały działać jak ich najbardziej potrzebowałem, na manetce widać było że się włącza "auto" lub "man", ale włączając "auto" nic się nie działo, za to po chwili sam przechodził na "man". Spryskiwacze działały, więc winę manetki wykluczam. Wyciągnąłem bezpiecznik w bsm by go sprawdzić i jak włożyłem z powrotem działają do dziś. Ale zauważyłem od kiedy mam te auto że mając na "auto" dopóki działają jest ok, ale jeżeli np deszcz ustanie, przestaną działać i znowu zacznie kropić lub padać to wycieraczki potrafią się już nie włączyć. Trzeba dać czasami na max, czasami na pierwszy stopień wystarczy żeby ruszyły. Silnik się nie blokuje.
Po za tym pomiędzy przedostatnim stopniem a ostatnim nie zauważyłem żeby była znacząca różnica po za innym odgłosem silniczka.
Dla tego na przyszłość chciał bym wiedzieć gdzie i od czego jest reszta.
Jak by któryś z kolegów miał trochę czasu i opisał je, był bym bardzo wdzięczny.
To że są jakieś przekaźniki w bsi to wiem, planuję też zakupić jak trafi się okazja, nawet uszkodzony, tanio bsi do lifta, i zobaczyć jak wygląda w środku. Chyba że któryś z kolegów naprawiał i posiada foto środka?