Witam,
Zastanawiam się coraz bardziej nad zmianą auta gdyż powiększa mi się rodzinka
.
Aktualnie posiadam Renault Laguna 2 1.9 DCI 120 KM.
Wszyscy mówią i piszą że to królowa lawet lecz w moim przypadku tak nie jest, kupiłem ją za grosze i zrobiłem wydałem z 7500 zl. i cieszę się teraz w 100%. Nie będę opisywał co wymieniłem bo było tego trochę, najważniejsze że blacha w dobrym stanie i serce i cała reszta.
Moje pytanie brzmi.
Jakie auto dla rodziny 4 osoby w tym 2 dzieci?
Myślałem o jakim minivan, van.
Nigdy nie posiadałem vana ale dla mnie jest najważniejsze teraz auto przestronne z dużym bagażnikiem (musi wejść wózek, rowerek, oraz inne gadżety).
Mysle o silniku diesel ale nie koniecznie rocznie robię około 35 tys/km.
Mam kilka opcji ale wolę spojrzenia z waszego punktu pod względem eksploatacji części, dostępności, wyposażenia.
Zastanawiam się coraz bardziej nad zmianą auta gdyż powiększa mi się rodzinka

Aktualnie posiadam Renault Laguna 2 1.9 DCI 120 KM.
Wszyscy mówią i piszą że to królowa lawet lecz w moim przypadku tak nie jest, kupiłem ją za grosze i zrobiłem wydałem z 7500 zl. i cieszę się teraz w 100%. Nie będę opisywał co wymieniłem bo było tego trochę, najważniejsze że blacha w dobrym stanie i serce i cała reszta.
Moje pytanie brzmi.
Jakie auto dla rodziny 4 osoby w tym 2 dzieci?
Myślałem o jakim minivan, van.
Nigdy nie posiadałem vana ale dla mnie jest najważniejsze teraz auto przestronne z dużym bagażnikiem (musi wejść wózek, rowerek, oraz inne gadżety).
Mysle o silniku diesel ale nie koniecznie rocznie robię około 35 tys/km.
Mam kilka opcji ale wolę spojrzenia z waszego punktu pod względem eksploatacji części, dostępności, wyposażenia.