Widzę auto musi kupić dziś czy najlepiej jutro? jeżeli ma chwilę czasu może poszukać - zdarzają się okazje, np. mondeo 2003 rok za 5 tyś zł wszystkie wtryski do wymiany - przecież chciał takiego mondka, a za 15 tyś można kupić mondeo mk4 z pierwszego roku produkcji, za 19 tyś na portalu aukcyjnym , jest zarejestrowany 2.0 z gazem kombi, alusy, wszystko robione w serwisie - sprzeda za 19 tyś czy opuści nie wiem tak na szybko wpisuje nie dzwoniłem, za granicą musisz zapłacić od 2500-2700 euro zależne od stanu, diesel ponad 300 tyś km, coś urwane, zbite, 3500 kupujesz rocznik 2008, 4000-4500 euro kupujesz bez problemu rocznik 2008 wzwyż, i nie pisz mi że nie ma okazji, sam masz lawetę i albo jeździłeś albo jeździsz,
Czy to jest okazja? bmw e46 2002 2.0 lpg, alus 16 , klimatronik, sedan, opony zimowe na stalowych, PL rejestracja, kierownica m3, w zawieszeniu zero stuków - pan po 40 oddał ja w rozliczeniu za 7 tyś zł (dużo czy mało? jemu najwyraźniej się opłacało)- potrzebował vana w dieslu, mondeo 1.8 sci, 2004 liftback kupiłem za 800 euro co prawda w pakiecie ale to moja sprawa i też wiem nie musisz pisać, że silnik lipa - już siedzi 2.0 pb i nie liczę autorowi kosztów, że kanapki, że nocleg na tylnym siedzeniu, że tablice, tylko piszę wyrażnie , że POLECAM lagunę 2 z silnikami benzynowymi , które się nadają pod lpg, i jeżeli znajdzie za dobre pieniądze czyli okazję która zdarza się w życiu każdego człowieka laguna 3 jest mocno poprawiona, niech ja kupi. Nie piszę że ma kupić igłe z DE czy SSWIS, bo zadbana będzie droższa niż ta nasza serwisowana krajowa.
Nie polecam AUTOROWI mondeo mk3 bo miałem i też były problemy z wtryskami - czyli z ich nie należytą naprawą, bo są to wtryski które powinno się wymieniać na nowe - a panowie z podpisu DIESELSERVIS czytaj jak chcesz, kupują chińskie czy jakieś tam zaworki i je rzekomo naprawiają, gdzie jestem uwierz mi sam w stanie to zrobić, zaprogramować i wykonać jazdę próbną.
piszesz, że może kupić alfe 159 w dieslu za 15 tyś zł, proszę cię co to będzie za złom? za 159 trzeba dać minimum 20000 - 23000 tys zł i to, żeby wyglądało i jeździło - sam wiem bo ma mój ojciec i wiem ile się naszukaliśmy, żeby trafić auto w nienagannym stanie.