Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

mio spirit 4900 LM - Nie mogę odblokować

Rieperro 26 Jan 2016 15:44 3753 2
  • #1
    Rieperro
    Level 2  
    Witam,
    Próbowałem odblokować nawigację chyba wszystkimi opisanymi do innych modeli sposobami i dalej włącza się oryginalna nawigacja mio zamias najnowszej automapy. Tworzyłem folder TATA3_4300 (zaciągnięte z pliku device.xml) lub Default i do niego kopiowałem plik WceAM.exe i zmieniałem nazwę na auto.exe. Zmieniałem nazwę całego folderu Automapa EU na TATA3_4300 i Default. Skopiowałem gotowy panel ze strony my-navia.pl/viewtopic.php?t=28107 i też nic.
    Co robię nie tak, że wszystkim działa tylko nie mi?

    Pozdrawiam,
  • Helpful post
    #2
    japycz321
    Level 26  
    W niektórych mio musisz włożyć kartę do włączonej nawigacji. Wtedy dopiero załapują. Te gotowe panele działają, wiele razy testowałem. Spróbuj po prostu innego. Jest jeszcze opcja z folderem "TATA3_5000". Ale na początek pobierz inny. Może byc dedykowany do mio 680 czy jakiegos innego modelu. Widzi Ci poprawnie karte po podłaczeniu kablem do komputera? Te panele domyślnie działają z karty pamięci jedynie.
  • #3
    Rieperro
    Level 2  
    japycz321 dzięki! Trzeba było włożyć kartę do włączonej nawigacji. Na to nie wpadłem. Działa na folderze TATA3_4300 i plik auto.exe.