Witam, mam laptopa DELL inspiron 6400 i mam problem z WiFi, od 2 dni zmagam sie z nim, zainstalowalam na laptopie nowego windowsa XP (wczesniej mialam windows 7) i pobralam wszystkie sterowniki potrzebne konkretnie do tego modelu, wszstko sie zgadza tylko jest problem z wifi poniewaz na poczatku wyswietlal mi sie komunikat ze nie zainstalowano karty i wogole nie wyswietlalo mi sieci bezprzewodowych przy karcie DELL Wireless 1390 WLAN Mini-Card a teraz mimo ze karta zostala ta sama, pobralam program (probowalam wslac screen pliku ale nie chce sie zalaczyc mimo ze format i wielkosc jest prawidlowa, nazwa taka
32-bit Self-extractor module) i laptop zaczal wykrywac sieci i laczy sie z wbrana przeze mnie ale sa problemy z wejsciem na niektore strony i nie da sie pobrac niektorch rzeczy na komputer bo wyskakuje problem z siecia a niektore pobiera bez problemu, tak samo jest ze stronami, nie moge wejsc na olx, facebooka, gmail, etc, a na niektore moge (np na ta strone z ktorej wlasnie do was pisze).
Laptop ma jakies jazdy, o co tu chodzi???
POMOCY!!!!!
32-bit Self-extractor module) i laptop zaczal wykrywac sieci i laczy sie z wbrana przeze mnie ale sa problemy z wejsciem na niektore strony i nie da sie pobrac niektorch rzeczy na komputer bo wyskakuje problem z siecia a niektore pobiera bez problemu, tak samo jest ze stronami, nie moge wejsc na olx, facebooka, gmail, etc, a na niektore moge (np na ta strone z ktorej wlasnie do was pisze).
Laptop ma jakies jazdy, o co tu chodzi???

POMOCY!!!!!