Mam pytanie.... chce zrobić wzmacniacz na LM3886T..... Do tego preamp i mikser sygnałów (6 sygnałów on-off). I teraz tak pomyślałem ze jak będe miał już końcówki mocy, to będe mógł podłączyć do tego gitare.... I tak sie zastanawaim... JAK ?? Czy gitara wymaga osobnego preampa ?? czy wogóle wymaga jakiś specyficznych bajerów ?? (osobne zasilanie osobna końcówka mocy itp). Poprostu.... jak dołożyć wejscie gitarowe do tego sprzętu..... tak poprostu ??? jak zwykłe liniowe ?? może jakieś filtry przed tym ??
P.S. Preamp na TDA1525. (jeżeli ktoś zna sklep gdzie jest ten układ to poprosze o jakiś link, bo nie moge dostać)
P.S.I chce żeby sygnał mógł iść przez mixer zebym mógł go np. połączyć z podkładem perkusji itp.
P.S.jeszcze jeden bajer..... wejście na gitare ->wyjście na efekty->powrotne wejście na efekty->dalej już normalnie
Poprostu chodzi mi o podłączenie zewnętrznych efektów gitarowych do wzmaka.
P.S. Preamp na TDA1525. (jeżeli ktoś zna sklep gdzie jest ten układ to poprosze o jakiś link, bo nie moge dostać)
P.S.I chce żeby sygnał mógł iść przez mixer zebym mógł go np. połączyć z podkładem perkusji itp.
P.S.jeszcze jeden bajer..... wejście na gitare ->wyjście na efekty->powrotne wejście na efekty->dalej już normalnie