Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereadam158 wrote:Wyjaśnij mi po co to robisz(usunięcie FAP) mam takie samo auto ale nie widze potrzeby tego robienia, poprzednio miałem 407 puga przejechałem 270 tys i uzupełniałem płyn we fapie raz przy 180tys ,nie było jakichś problemów.
Moderated By manta:
To są jakieś praktyki gdzieś zza wschodniej granicy.
Wałcz nie leży nawet przy wschodniej granicy...
3.1.9. Nie obrażaj drugiej strony dyskusji. Uszanuj odmienne zdanie oraz inne opinie na forum.
To że Ty nie miałeś tego rodzaju problemu, nie oznacza że on nie istnieje i na pewno nie zamyka się kosztem który podałeś.
Za całokształt, plus dyskusja w tym temacie:
Ostrzeżenie.
adam158 wrote:Wyjaśnij mi po co to robisz(usunięcie FAP)
cybkryst wrote:
Bo nowsze pugi obligatoryjnie wołają o nowego FAP-a bez względu czy zapchany czy nie.
Moderated By manta:Kolega odpocznie z swoimi francuskimi naleciałościami, Fap jest problematyczny, nawet niemcy dostrzegli problem.
3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji. Wprowadzają w błąd, są niebezpieczne czy nie rozwiązują problemu użytkownika.
Ostrzeżenie.
domex32 wrote:Polskie realia są takie a nie inne.
Nie mamy warunków na filtry, jakość paliwa, oleju, styl jazdy, brak autostrad kręcone livzniki itp.
domex32 wrote:Filtr do 508 kosztuje 700 € czyli okolo 2800 PLN.Mało kogo stać aby wywalić 5 tys na nowy filtr,
georgesgr wrote:adam158 wrote:Wyjaśnij mi po co to robisz(usunięcie FAP)
Bo Polak wie lepiej...
Oczywiste kretynstwo! Lub, mowiac grzecznie, dowod niskiej kultury technicznej. Ci, co to robia, sami prosza sie o problemy.cybkryst wrote:
Bo nowsze pugi obligatoryjnie wołają o nowego FAP-a bez względu czy zapchany czy nie.
Rozne juz bzdury czytalem, tej jeszcze nie.
georgesgr wrote:Nie chce polemikowac, ale nie bardzo w to wierze. Jedyny "obiektywny" argument, to moze watpliwa jakosc paliwa w niektorych stacjach, ale jesli kogos stac na auto za 120 000 PLN, to powinno go byc stac i na paliwo i na filtr.