Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Czy warto kupić Audi A6 C6 2.8 (2008-2009 r.)? Szukam opinii.

sylwek_dra 18 Feb 2016 19:43 1254 8
    sylwek_dra
    Level 11  
    Witam wszystkich,chciałbym kupić audi a6 c6 2008 -2009 rok 2.8 benz. 220ps ,kombi ,quarto tiptronic .Co myślicie o tej jednostce ? Nie interesują mnie diesle ! interesują mnie wady tego auta spalanie mnie nie interesuje na gaz nie będzie przerabiany bo się nie da i nawet nie chce. Interesuje mnie rozrząd , skrzynia , silnik, zawieszenie, i na co szczególnie zwracać uwagę ? z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam sylwek .

Dodano po 1 [godziny] 44 [minuty]:

Czy ktoś cos wie na temat tego auta?
    Anonymous
    Anonymous  
    Dawiwid
    Level 9  
    Najwięcej problemów może sprawić elektronika jest obecnie wszechobecna,do Największych problemów należą kaprysy pokładowe :
    Nawigacja
    Szyberdach
    Wiązki elektronicznego hamulca ręcznego

Przede wszystkim eksploatacja zawieszenia na naszych drogach wahacze,amortyzatory,wycieki oleju
    " Jak dbasz tak Masz "
    Anonymous
    Anonymous  
    Dawiwid
    Level 9  
    Falubaz1 wrote:
    Dawiwid wrote:
    Wiązki elektronicznego hamulca ręcznego
    W A6 ? Najmniej problemowy hamulec postojowy w całym koncernie. Zwłaszcza w poliftowych
    sylwek_dra wrote:
    audi a6 c6 2008 -2009

Czytałeś,że chodzi mu o lifta? Kolega miał z tym nie lada problem pisze jak jest :)
    Anonymous
    Anonymous  
    sylwek_dra
    Level 11  
    Witam , na pewno będzie to samochód z niemieckiego salonu używka ,ale na pewno na rocznej gwarancji t to auto nie będzie jeździć po polskich drogach , no może raz w roku. Wie ktoś może cos jeszcze ?? , dziękuję za zainteresowanie .

Dodano po 4 [godziny] 52 [minuty]:

Pytanie co do lamp przednich i tylnych , a mianowicie niektórzy piszą , ze przepalają się ledy . pytanie nr 2 , czy rozrząd jest na łańcuszku a pompa wody jest na pasku czy się mylę , jak tak proszę o sprostowanie , no i jeszcze jedna rzecz : producent nie zaleca wymiany oleju w skrzyni !!!!!!!!?????????? inni piszą ze (cytuje) co 40 tys max co 50 tys obowiązkowa wymiana oleju , wiec jak to naprawdę jest?? pozdrawiam wszystkich.
    sylwek_dra
    Level 11  
    Witam , czy ktoś cos wie na temat tych pytań ? z góry dziękuję za odpowiedzi .
    sylwek_dra
    Level 11  
    Czy , ktoś cos może napisać na temat rozrządu (wypowiedzieć się ). Z góry dziękuję za odpowiedzi .