Kupiłem niedawno Skodę Fabię 6Y5 1.4 16V 2005r. i chciałbym zorientować się ile kilometrów zostało do wymiany oleju, bo wydaje mi się że nie dużo. Z góry dziękuję za pomoc.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereadroit wrote:Łatwo się wydaje kasę jak się ma dużo
adroit wrote:a poza tym po co
adroit wrote:Jak sprawdzić ile km zostało do wymiany oleju
adroit wrote:A takie uwagi że powinienem się spytać poprzedniego właściciela to psu na budę.
adroit wrote:Sądziłem że w takiej dużej społeczności ktoś będzie wiedział żeby podejrzeć ile km zostało do wymiany np za pomocą komputera.
adroit wrote:Są różne okresy w zależności od rodzaju oleju i przebytych kilometrów. Nie można skasować tego kluczyka wcześniej dopóki nie przyjdzie czas wymiany oleju.
adroit wrote:POZDRAWIAM WSZYSTKICH SZCZEGÓLNIE TYCH CO PO 1000 KM WYMIENIAJĄ OLEJ, CZEGO NIE WOLNO ROBIĆ A DLACZEGO TO PROSZĘ POCZYTAĆ W INTERNECIE.
adroit wrote:PO 1000 KM WYMIENIAJĄ OLEJ, CZEGO NIE WOLNO ROBIĆ
adroit wrote:Kolego w internecie napisać można wszystko... Są nawet tacy co uważają że oleju nie trzeba wymieniać w cale o tym też można poczytac w internecie. Proszę przedstawić stosowne argumenty. Jak sam wspomniałeś Elektroda.pl to forum technicznePOZDRAWIAM WSZYSTKICH SZCZEGÓLNIE TYCH CO PO 1000 KM WYMIENIAJĄ OLEJ, CZEGO NIE WOLNO ROBIĆ A DLACZEGO TO PROSZĘ POCZYTAĆ W INTERNECIE.
DjMapet wrote:Znam takich, co robią 10 tyś w okresie nawet trzech a i czterech lat. Olej wymieniają jak na liczniku stuknie 10 tyś. km
DjMapet wrote:Znam osobę, która jeździła ponad cztery lata bez wymiany oleju!