Witam. Posiadam Tourana z 2004r z dogrzewaczem i telestartem . Dokupiłem pilota bo nie było zakodowałem go i załącza się samo przewietrzanie dmuchawa chodzi dogrzewacz się nie załącza. Oczywiście sam dogrzewacz pracuje jak powinien na odpalonym silniku ale włączając z pilota nie uruchamia się bez znaczenia czy zimny silnik czy nie. Co i gdzie przestawić a adaptacjach bo przypuszczam ze w tym tkwi problem tylko nie mogę odnaleźć właściwego kanału i ewentualnie jaką cyfrę wpisać przeważnie jest to 0 lub 1 ale widziałem też inne wartości w poszczególnych blokach.A może trzeba w kilku blokach coś zmienić.
Próbowałem odnaleźć gdzieś w necie podpowiedzi lecz nic nie znalazłem to proszę nie krzyczeć jak ktoś coś wypatrzył czego ja nie znalazłem. Na temat samego webasto jest wiele ale na temat przewietrzenia i zmiany kodowanie ja nic bynajmniej nie odnalazłem. Pozdrawiam i proszę o podpowiedzi
Próbowałem odnaleźć gdzieś w necie podpowiedzi lecz nic nie znalazłem to proszę nie krzyczeć jak ktoś coś wypatrzył czego ja nie znalazłem. Na temat samego webasto jest wiele ale na temat przewietrzenia i zmiany kodowanie ja nic bynajmniej nie odnalazłem. Pozdrawiam i proszę o podpowiedzi