Posiadam drukarkę brother http://support.brother.com/g/b/producttop.aspx?c=pl&lang=pl&prod=dcp385c_all od około 8 lat i przestała ona drukować dlatego j± rozebrałem i w pierwszej kolejno¶ci chciałem zregenerować g±bkowe wkładki do pojemnika pampersa ale s± one bardzo zabrudzone atramentem a ja nie chce sobie nim brudzić r±k i dlatego mam pytanie: W jakim sklepie mogę dostać takie g±bki do pampersa lub na co je wymienić ? Chodzi mi zarówno o te wkładki które s± za tuszem jak i o t± g±bkę:
W jaki sposób najlepiej wyczy¶cić głowicę drukuj±c± tak aby drukarka drukowała ?
Na youtube ogl±dałem filmik jak jaki¶ chińczyk udrażnia t± głowicę za pomoc± strzykawki i rurki któr± wkłada w dyszę w miejsce tuszu i wyciska z tej strzykawki jaki¶ płyn. Jaki płyn można wtedy zastosować aby udrożnić głowicę ? Czy wystarczy zwykła woda destylowana ?

W jaki sposób najlepiej wyczy¶cić głowicę drukuj±c± tak aby drukarka drukowała ?
Na youtube ogl±dałem filmik jak jaki¶ chińczyk udrażnia t± głowicę za pomoc± strzykawki i rurki któr± wkłada w dyszę w miejsce tuszu i wyciska z tej strzykawki jaki¶ płyn. Jaki płyn można wtedy zastosować aby udrożnić głowicę ? Czy wystarczy zwykła woda destylowana ?