Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

pomóżcie-mam problem ze sterownikami do epson!!!

ewenn 25 Cze 2005 00:55 763 3
  • #1 25 Cze 2005 00:55
    ewenn
    Poziom 9  

    witam wszystkich bardzo serdecznie!!!
    mam mały dylemat ponieważ kupiłam sobie używaną ale na 100% sprawne urządzenie wielofunkcyjne firmy epson cx 5400 jest to ksero+fax+skaner i nie wiem z jakiej strony mogę ściągnąć sterowniki do tego urządzenia próbowałam ściągnąć sterowniki ze stronki www.epson.pl ale coś jest nie tak,gdyż po zainstalowaniu z tej stronki sterowników na komuterze weszłam w ten folder i chciałam uruchomić tzn.setup i pisało coś mi takiego :
    C:/WINDOWS/SYSTEM32/AUTOEXEC.NT ten plik systemowy nie nadaje się do uruchomiania aplikacji systemu MS-DOS lub microsoft windows.
    ktoś wie skad to się wogule wzięło i co mam zrobić żeby te sterowniki zadziałały.to znaczy nie jedną drukarkę instalowałam ale z takim czymś jeszcze się nie spotkałam.
    proszę wszystkich pomóżcie mi gdyż bardzo jest mi potrzebna jak najszybciej drukarka a ja coś nie potrafie dobrze ściagnąć sterowników czy jakiegoś pliku w kompie mi brakuje.
    z góry serdecznie wszystkim dziekuje za pomoc
    pozdrowionka
    papa

  • #2 25 Cze 2005 09:40
    MARiTv
    Poziom 13  

    Podaj dokładnie model drukarki i jaki masz system operacyjny ? :)

  • #3 25 Cze 2005 14:03
    ed-ek
    Poziom 34  

    Zobacz czy w katalogu C:/WINDOWS/SYSTEM32/ masz plik autoexec.nt. Jeżeli go nie masz to skopiuj go do tego katalogu z katalogu /repair

  • #4 26 Cze 2005 17:24
    Awdeg
    Poziom 26  

    Na 100% nie masz tego pliku, podaj namiar to ci go podeśle

 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME