Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Navio 520 - Biały ekran startowy

14 Kwi 2016 21:48 1587 4
  • Poziom 3  
    Witam wszystkich!

    Jestem bardzo świeży na forum, niemniej jednak korzystałem już z Waszego doświadczenia wiele razy,
    Panowie sprawa jest taka jak na zdjęciu, mam problem z nawigacją GoClever Navio 520
    po włączeniu dochodzi do momentu jak na zdjęciu, ewentualnie po kliknięciu w górny ekran otwierają się ustawienia czasu i daty.
    Z tego co czytałem na innych wątkach jest to problem z partycją systemową , jeżeli się nie mylę to ResidentFlash2.
    Jeżeli dobrze zrozumiałem Wasze porady to potrzebuje firmware od tego sprzętu, przeglądałem internet niestety nic nie znalazłem.

    Może ktoś z Was uprzejmych kolegów ma jakieś rozwiązanie na taką usterkę?

    Navio 520 - Biały ekran startowy

  • Poziom 43  
    Halapenio napisał:
    przeglądałem internet niestety nic nie znalazłem

    http://www.goclever.com/pl/produkty,c1/nawigacje,c10/navio-520,a399.html#pomoc
  • Poziom 3  
    Próbowałem wcześniej, niestety w niczym mi nie pomogło...
  • Poziom 22  
    A masz połączenie z komputerem ?

    Bo firmware do tego modelu raczej nie jest dostępne
  • Poziom 3  
    kolejny problem jest taki, ze mam win 7 64 bit i jak podlacze nawigacje to widzi mi dysk zewnetrzny? o pojemnosci 4 GB i ogolnie moge kopiowac pliki na niego, ale wydaje mi sie ze najlepiej jakbym podlaczyl nawi pod niezawodnego xpka i sprobowal przez centrum obslugi urzadzen z systemami windows ce czy jakos tak, no chyba ze jest jakis program, ktory umozliwilby mi otworzenie zwartosci pamieci wewnetrznej.