Koledzy jak jest z texą po wygaśnięciu abonamentu sprzęt będzie działał w ostatniej wersi aktualnej czy jest tak jak z KTS-m
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therebary2004_2005 wrote:W rejestrze nie ma nic do kasowania.czy ktoś się orientuje jak rejestrze może być nazwany folder do autocoma ?
bary2004_2005 wrote:W rejestrze nie ma nic do kasowania.czy ktoś się orientuje jak rejestrze może być nazwany folder do autocoma ?
tzok wrote:bary2004_2005 wrote:W rejestrze nie ma nic do kasowania.czy ktoś się orientuje jak rejestrze może być nazwany folder do autocoma ?
C:\Program Files (x86)\Autocom
C:\users\**USER**\AppData\Roaming\Autocom[/quote
witam dzięki za odpowiedz, walczę z tym od kilku dni z przerwami.
usunąłem c:\użytkownicy\...\appdata\autocom, następnie
c:\programdata\autocom
niestety w c:\program files ani w c:\pliki programów (x86) nie mam folderu autocoma i nadal mi nie odpala instalacji
wopik6 wrote:Witam wszystkich
Chciałbym zapytać jaki tester diagnostyczny z tych uniwersalnych posiada możliwość testowania połączeń magistrali CAN w pojazdach osobowych? Wiem napewno że KTS 890 na to pozwala ale chodzi mi o jakiś bardziej cenowo dostępny.
Adam Gmail wrote:A propos weryfikacja CAN zerknijcie tutaj https://www.youtube.com/watch?v=Bdh5r5A_LMg