kts wcale nie jest taki dobry
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therekzh88 wrote:A coś takiego jak Bosh KTS-570 testował ktoś? Chodzi mi to po głowie w wersji PC, z tego co się naczytałem to wszyscy chwalą. Tylko strasznie drogie bo glowica okolo 20 tys i licencja taka jaka by mnie interesowala ponad 6 tys. Cena = jakość?
loy_b wrote:.... Mam pytanie do posiadaczy g-scana jest ktoś z lubelskiego co to ma i byłby chętny pokazać jak działa?
kzh88 wrote:Zgadzam się z kolegą loy_b. Za cenę KTS-a można kupić już dwa niezależne sprzęty i będziesz miał znacznie większą uniwersalność niż przy samym KTS-ie. Do europy dobry autocom, texa, ST9000 a azję uzupełnij Gscanem bo koreańskich autek u nas coraz więcej. Choć nawet się ostatnio i z nim zaskoczyłem jak mi w Renault zakodował kluczyk.To co polecisz uniwersalnego do europy? Autoboss v30 Elite? I do tego G-Scanem Azje?
robert199 wrote:ostatnio z G-scan pracowałem ponad rok temu, ale moge stwierdzic, że rozwija sie dynamicznie, struktura oprogramowania podobna do launcha i podejrzewam, że ma wiele wspólnych funkcji,
Kia i hyundai to oddzielny moduł i robi wszystko.
toyota i nissan niestety nie najlepiej, ale do nissana to bez consulta to kluczyków nie zakoduje.
loy_b około 40 km od Ciebie jest serwis który używa G-scana
korxi wrote:szukam komputera do obslugi azjatow, na gscana na razie mnie nie stac
Bunny82 wrote:Jak szukasz do azjatów sprzętu to CARMAN SCAN.