Maciek_GSi wrote:Witam Panowie.
Temat obszerny, przeczytalem od deski do deski. Interesuje mnie jednak co wybrac do diagnostyki glownie bmw i grupy vag. Co polecacie, budzet jakies 15tys.
Pozdrawiam
to kup serwisówki do tego i jeszcze Ci 10tys zostanie.JA mam cdif ,laucha, Vag i pare drobniejszych gadżetów i na poziomie błędy ,parametry ,kodowania i w zależności od marki wiele innych funkcji te sprzety bardzo dobrze się uzupełniają.i jak bym miał kupić jescze raz to bym to samo kupił.
Dodano po 17 [minuty]:
ainal wrote:kubuleusz wrote:adam7009 wrote:myslałeś nad Autoboossem?
Wszedlem i czytalem ale chyba skłaniam sie do czegos z laptopem. Chyba ten CDIF/2 (nie wiem czy poprostu sobie go nie wkręciłem do głowy). Rewelacyjny nie jest ale może na początek wystarczy.
Potrzebujesz jakiegoś pretekstu żeby sobie kupić laptopa?![]()
CDIF to lipa w porównaniu nawet do stareńkiego luncha
głupoty piszesz i wprowadzasz w błąd.
najpierw piszesz że cdif to lipa w porównaniu do launcha ,pózniej że launch to przeżytek.cdif to polski sprzęt ,cały czas się rozwija ,masz kontakt z jego twórcami,forum ,pomoc pod telefonem,tani abonament a launcha nawet nie porównuj nawet do innych biorąc pod uwagę jego mozliwości i cenę.co to znaczy że przeżytek,że są ładniejsze z kolorowym wyświetlaczem i wifi czy coś tam ,to wszysko najczęściej wodotryski przeszkadzającece w działaniu urządzenia.