Tak ,te zmywarki posiadają tradycyjny koszyk na sztućce
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereagees wrote:Agees niestety w zmywarkach tak to już jest że potrzebują czasu aby dobrze umyć, choć tak jak piszesz potrafi to być denerwujące. Napisz coś więcej a pewnie coś będzie można poradzić na twój problem.Ja wiem jakiej zdecydowanie nie polecę - Bosch SMS50M02EU. Użytkuję ją prawie dwa lata i nie rozumiem zachwytu niektórych osób tą marką. Zmywarka ma spełniać swoją podstawową funkcję czyli myć, co w przypadku tej zmywarki nie jest takie oczywiste. Być może i jest to solidne wykonanie, ale szczerze mówiąc mam to w nosie w sytuacji kiedy muszę po 70 min prania (najkrótszy program) naczynia domywać. Z całą pewnością nie kupię Bosha, choćby nie wiem jakie "wodotryski" posiadał.
popey111 wrote:A myślałeś o esl47020. Zostało by parę złotych w kieszeni:)
pawmoro wrote:Siemens i bosch są produkowane z tych samych części wiec nie rożnicy którą kupisz. Tylko na dzwiach zmywarki (na metalowej obudowie ) powinien sie znajdowac napis made in germany.
popey111 wrote:Jak na razie wszystkie zmywarki boscha i siemensa o szerokości 45 cm są produkowane w Niemczech, a 60 cm w Niemczech produkowane są serie SMSxxxxx, SGVxxxxxx, SGIxxxxxxx boscha i SN siemensa. To tyle w tym temacie - po raz kolejny.