Dlaczego nie warto?
Czyli zostaje bosch lub siemens, no chyba, że polecacie inne firmy

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereKonrad003 wrote:Rozglądam się za zmywarkami wolno stojącymi które mogą mieć zdejmowany blat.Szerokość 45cm.Boję się że kiedy kupił bym do zabudowy nie będzie jak dorobić frontu takiego samego jak mają szafki a kuchnia była robiona około 8 lat temu i wcześniej nie było w planach zmywarki.Jakie polecacie modele z wolno stojących 45 cm i jakiej marki?? I co z tymi do zabudowy?? Ja oglądałem już candy ale czy były by dobre??
koperka23 wrote:Dlaczego nie warto?
popey111 wrote:
Jeżeli chodzi o te dwa modele o które pytasz to polecam tańszy. Oświetlenie wnętrza to żadna frajda:) a poza tym to zmywarki praktycznie się nie różnią. A jeżeli chodzi o AEG to electrolux jak dla mnie troszkę lepiej wygląda:)
Jeżeli chodzi o programy to i tak większość użytkowników electroluxów używa 30-to minutowego, ale rzecz przydatna pozwala zaoszczędzić czas i pieniążki i uwalnia nas od konieczności wyboru optymalnego programu.
marc73 wrote:Niedawno (2 tygodnie temu) kupiłem Bosch SMS 58M03EU za jakieś 1600. Zdejmowany blat, opóźnienie startu, dodatkowy kosz na sztućce, funkcja Vario.
Póki co jestem zadowolony.
Z opinii znajomych. Kupiliby Siemensa lub Boscha.
Kolega kupił Aristona - narzeka trochę, Electroluxa mamy w firmie. Nie domywa naczyń - zostają zacieki itp.
Ale prawda jest też taka, że ile zmywarek tyle opinii, więc i tak wybrać trzeba będzie samemu.
pepeso wrote:
Dobrze może ktoś mi poleci zmywarke 60 cm indox AEG (do zabudowy), który model wybrac do max 1850 zł![]()
Myślałem o 65011 I ; 64080 I-M![]()
Wcześniej opisałem wymagania, jeszcze jedno czy trzeci górny zraszacz lub ramie -to już standard![]()
Czy : System aktywnego suszenia to jest to samo co : System suszenia Turbo![]()
Czekam na propozycje.
jawa77 wrote:Kupiłem ostatnio AEG 65011 VI jestem zadowolony cena 1650 pln
jest naprawdę cicha w porównaniu do zmywarki CANDY od znajomych, jest też możliwość podłączenia ciepłej wody do max 60 st. C
gorąco polecam pozytywne opinie także w ceneo
Kurnik2000 wrote:to co polecacie do 2000 zł ?, szerokość 60 cm , wolno stojąca
pepeso wrote:Czy : System aktywnego suszenia to jest to samo co : System suszenia Turbo![]()
anula 72 wrote:rugie mycie 9 l ,a teraz przez przypadek sprawdzam a tam pobiera 29 litrów wody ,czy ktoś wie co się dzieje,nie wyświetla się żadna informacja o ja
michcio wrote:e.
Wada: kosztuje to to ze 25 zł i starcza na jeden raz, i jeszcze zalecają używać co miesiąc (jak użyjesz co 3-4 to też nie jest źle). No i tak się pieni, że piana zostaje na 3-4 następne mycia i śmierdzi Cillitem. Także trzeba ze 3 płukania włączyć po tym.
Jan_Werbinski wrote:
Jakie to ma znaczenie???
Patrz na to:
Naczynia mają być suche.
Ma być energooszczędna i cicha.
I to wszystko.
W środku mogą zapieprzać małe krasnoludki ze ściereczkami, albo pszczółki z gąbeczkami, ale jeżeli naczynia są suche i nie zużywa za dużo prądu, to mnie to NIE INTERESUJE.
viola74 wrote:a który model dsn6837 czy dfn6837? bo w wolnostojącej nie ma aquastopu.witam serdecznie
Mam pytanie co do zmywarki beko 6837.Czy ktoś może wydać opinie na jej temat.Rozglądałam się do tej pory za Boschem ale Beko po pierwsze też ma teraz 5 lat gwarancji po drugie jest bardzo cicha a po trzecie ładniejsza z wyglądu.
gog11 wrote:Dorzuć parę groszy i kup SN 25 M 230 EU http://www.ceneo.pl/1487170sSiemens SE 24M263 EU- myślę o zakupie tej, ma chyba wszystkie użyteczne funkcję a i cena odpowiednia. Co o niej myślicie?
Tu jej namiary: http://www.ceneo.pl/610427