Do mnie nie przemawia.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theresedek wrote:A co z tym trzecim spryskiwaczem? Jest on chyba umiejscowiony po lewej stronie sufitu zmywarki (tak mi się wydaje , bo jak oglądałem ją w sklepie wystawał tam właśnie tak jakby taki "wywietrznik" o średnicy jakieś 5 cm usytuowany na wytłoczeniu z blachy).
pepeso wrote:sedek wrote:A co z tym trzecim spryskiwaczem? Jest on chyba umiejscowiony po lewej stronie sufitu zmywarki (tak mi się wydaje , bo jak oglądałem ją w sklepie wystawał tam właśnie tak jakby taki "wywietrznik" o średnicy jakieś 5 cm usytuowany na wytłoczeniu z blachy).
Zapomnij o trzecim ramieniu lub zraszaczu w tych zmywarkach. Ten bajer wystepuje tylko w półce wyższej. Sam już ten temat przerabiałem. Ten element co opisałeść to jest od wentylacji lub od skraplacza.
Trzeci zraszacz jest zawsze umiejscowiony centralnie po środku u góry.W Electroluxie posiadają go serie 68xx w AEG serie 86xx i wyższe (bywają odstępstwa).
Pozdr.
Dodano po 7 [minuty]:
Przykład z trzecim elementem natryskowym z mojej instrukcji AEG 86080 IM.
pawelira wrote:odpowiedż od siemens polska w sprawie promocji
Witam,
tabletki, jakie otrzymał Pan w zmywarce są standardowo w urządzeniu, bez względu na promocję.
Zestaw Calgonit składający się
1 .3 kapsułki Calgonit Quantum; 2. odświeżacz Calgonit do zmywarki; 3. płyn Calgonit do czyszczenia zmywarki.
powinien Pan otrzymać dodatkowo w sklepie.
Proszę skierowac zapytanie do sprzedawcy dot. srodków promocyjnych.
Na rynku polskim reklamy i promocje kreujemy tylko pod nadzorem centrali w Niemczech samodzilnie.
Z poważaniem,
Pozdrawiam/Mit freundlichen Grüßen/With kind regards,
napisałem nowego email do sklepu, zobaczymy co odpowiedzą
Iwonka73 wrote:Jak byście wybielali zmywarkę to który model by był najlepszy z podanych ESL67030, ESL6804 ELEKTROLUXA, SN65M001EU, SN64M001EU SIEMENS, SMV53M00EU, SMV40M00EU BOSCH wszystkie sa do zabudowy, 60cm, zintegrowane, a może zaproponujecie mi coś innego lepszego? . Proszę o opinię
sedek wrote:pepeso wrote:sedek wrote:A co z tym trzecim spryskiwaczem? Jest on chyba umiejscowiony po lewej stronie sufitu zmywarki (tak mi się wydaje , bo jak oglądałem ją w sklepie wystawał tam właśnie tak jakby taki "wywietrznik" o średnicy jakieś 5 cm usytuowany na wytłoczeniu z blachy).
Zapomnij o trzecim ramieniu lub zraszaczu w tych zmywarkach. Ten bajer wystepuje tylko w półce wyższej. Sam już ten temat przerabiałem. Ten element co opisałeść to jest od wentylacji lub od skraplacza.
Trzeci zraszacz jest zawsze umiejscowiony centralnie po środku u góry.W Electroluxie posiadają go serie 68xx w AEG serie 86xx i wyższe (bywają odstępstwa).
Pozdr.
Dodano po 7 [minuty]:
Przykład z trzecim elementem natryskowym z mojej instrukcji AEG 86080 IM.
A tak z własnego doświadczenia mozesz napisać, czy ten trzeci spryskiwacz przydaje się na coś i spełnia swoje zadanie?
Coraz wiecej firm oferuje to w swoich zmywarkach i to nie w tych z wyższej półki (np. BEKO DIN 5832 czy 1535).
Zastanawiam się właśnie nad BEKO 5832 lub Electroluksem 66010 no i ciekaw jestem, jak ma się sprawa z tym trzecim spryskiwaczem (66010 go nie posiada).
Jan_Werbinski wrote:W koszyku też może niedomyć. Np u mnie nigdy nie domywa zaschniętych łyżek z ciastem chlebowym. Muszę je zawsze wcześniej namaczać, albo zostawiać na jeden lub dwa następne cykle.