witam, mam dzialke nad jeziorem i czesto stawiam tam kemping, i mam pytanie chcialbym podlaczyc tam laptopa i ew. naladowac komorke. Jakie sa tanie sposoby uzyskania pradu w moim celu?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereTommy82 wrote:Jest jeszcze power bank
styn95 wrote:hmm ale ja tam chce spedzic 2 miesiace wiec ktore rozwiazanie bedzie najlepsze? auto odpalone musi byc stale, tak jesli chce uzywac tej przetwornicy? agregat to drogie rozwianie spala litr benzyny na godzine..:[ panel+osprzet czyli co to jest? dzieki!
styn95 wrote:mam dzialke nad jeziorem i czesto stawiam tam kemping
styn95 wrote:chodzi mi zeby kupic np 8 baterii laptopa wlaczyc agregat naladowac wszystkie i miec te kilkanascie godzin pracy lapkaa;
styn95 wrote:Agregat+benzyna to najprostsze (dla amatora) i najtańsze rozwiązanie.hmm ale ja tam chce spedzic 2 miesiace wiec ktore rozwiazanie bedzie najlepsze? auto odpalone musi byc stale, tak jesli chce uzywac tej przetwornicy? panel+osprzet czyli co to jest? dzieki!
styn95 wrote:Zalecam w ogóle nie wyjeżdżać - wtedy najwięcej funtów zostanie w kieszeni.hmm agregat to drogie rozwianie spala litr benzyny na godzine..:
styn95 wrote:witam, mam dzialke nad jeziorem i czesto stawiam tam kemping, i mam pytanie chcialbym podlaczyc tam laptopa i ew. naladowac komorke. Jakie sa tanie sposoby uzyskania pradu w moim celu?
olejopalacz2 wrote:Generator 10kw starczy
retrofood wrote:Ja bym rozpalił ognisko.
Darom wrote:Zgadza się. Siedzisz i strużesz kartofle dla całego obozu.
CYRUS2 wrote:dla całego obozu.pedałował i zasilalał radiostację