Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Nie wyswietla mi sie nic na pulpicie

Hulkinghail 09 Maj 2016 16:54 477 7
  • #1 09 Maj 2016 16:54
    Hulkinghail
    Poziom 2  

    Dzień dobry
    Mam pewien problem który nie wiem jak rozwiązać.
    Kiedy włączam komputer jest wszystko dobrze do momentu kiedy nie wpiszę hasła.
    Gdy już to zrobię to mój pulpit jest cały czarny nie mam paska zadań mam tylko pasek na którym mogę ustawiać ustawienia skryptu. Dziś udało mi się włączyć przeglądarkę jakimś cudem i działa ctrl+alt+delete alt+tab też.
    Proszę o pomoc przepraszam za wszystkie błędy piszę na szybko i pierwszy raz na forum.

    Dziękuję za wyrozumiałość :)

    0 7
  • #2 09 Maj 2016 16:55
    yogi009
    Poziom 42  
  • #3 09 Maj 2016 16:58
    Hulkinghail
    Poziom 2  

    yogi009 napisał:
    A pulpit należy do jakiegoś systemu, czy jest ot tak? :-)


    Mówiłem że pierwszy raz na forum pisze;) Mam system operacyjny windows 10 podać specyfikację?

    0
  • #5 10 Maj 2016 16:44
    Hulkinghail
    Poziom 2  

    Dziękuję już działa Dzięki pomocy Kolobos'a jeszcze raz dziękuję. :)

    0
  • #6 10 Maj 2016 17:35
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Przeciez nie zamiesciles logow, wiec jak to pomoglo?

    0
  • #7 13 Maj 2016 06:36
    Hulkinghail
    Poziom 2  

    Szczerze to nie wiem, ale komputer działa i jest wszystko ok

    0
  • #8 13 Maj 2016 08:36
    RADU23
    Moderator - Komputery Serwis

    Kolobos napisał:
    Przeciez nie zamiesciles logow, wiec jak to pomoglo?

    Hulkinghail napisał:
    Szczerze to nie wiem, ale komputer działa i jest wszystko ok

    Skoro kolega tak twierdzi...
    Nie wyswietla mi sie nic na pulpicie

    0