holi19 napisał: Ile może zająć miejsca kopia tego dysku?
250GB.
Edit: Z załączonego pliku zawierającego częściowy fragment MFT okazuje się, że uszkodzeniu uległo 8 pierwszych sektorów MFT (same 0 za wyjątkiem końcowego znacznika). Niestety kopia też uległa uszkodzeniu, więc odzyskuj pliki po wyszukiwaniu. DMDE powinien znaleźć całą partycję wraz ze strukturą katalogów, gdyż dalej MFT partycji jest w porządku - przynajmniej ta załączona część, a czy dalej nie ma jeszcze uszkodzenia, tego nie wiem. Co do MFT drugiej partycji nie wiem, gdyż nie kazałem na razie załączać jego początku. Pierwsze 3500 załączonych sektorów jest uszkodzone jeśli były tam jakieś dane - są to same 0 lub 1. Niestety nie przywrócisz partycji do działania.
W sumie istnieje jeszcze $Noname 02, której rozmiar jest identyczny co do sektora z $Volume 01, tylko występuje przesunięcie między nimi. Sprawdź, co na niej jest - bo dalej nie uzyskałem odpowiedzi na to pytanie, ewentualnie załącz 100 pierwszych sektorów począwszy od początkowego sektora MFT partycji $Noname 02. Nie będę na oko strzelał, gdzie ono się znajduje, więc wejdź na nią i na dole w oknie będzie napisany pierwszy sektor MFT - załącz wtedy 100 kolejnych sektorów począwszy od tego podanego w DMDE jako początek MFT partycji $Noname 02.
Oczywiście zalecone operacje powinieneś wykonać dopiero po wykonaniu kopii.