Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Pomoc w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego - Technik Mechatronik (stara)

AdreXxX 08 Jun 2016 11:02 1071 5
    AdreXxX
    Level 13  
    Witam. Wiem, ze zostały dwa tygodnie do poprawkowego egzaminu zawodowego, ale piszę z zapytaniem czy jest tutaj osób, która dobrze, ogarnia rzeczy znajdującym się na egzaminie zawodowym z profilu Technik Mechatronik (stara podstawa), głównie chodzi mi o część praktyczną, ale również w pisemnej pomocy nie pożałuję. Najlepiej było by gdyby znalazła się taka osoba która zechciała by mi to w te 2 tyg w miarę możliwości wytłumaczyć (myślę, ze przez skype spokojnie da radę) Oczywiście, jeśli będzie trzeba odwdzięczę się. Pozdrawiam.
    humbel
    Level 26  
    W 2 tygodnie chcesz ogarnąć 4 lata? Rozumiem że lubisz jeździć na krawędzi? :D
    AdreXxX
    Level 13  
    Głównie o egzamin zawodowy chodzi, nie dosłownie 4 lata :)
    Piorun191
    Level 9  
    Może jako korepetytor to się nie piszę, ale też się przygotowuje do poprawki egzaminu. Z moich przypuszczeń wynika że na egzaminie może być sam SFC bez możliwości wyboru Grafcetu. Analizując zadania z poprzednich lat, w większości egzamin następnego roku miał podobną strukturę do egzaminów styczniowych, tu się podpieram nowym egzaminem, gdzie w styczniu uczniowie nie mieli już do dyspozycji wyboru grafcet, sfc tylko samo SFC. Polecam najbardziej zrobić ostatnie zadania 03 i 04 z czerwca ubiegłego roku.
    AdreXxX
    Level 13  
    A sa gdzies na internecie rozwiazane zadania z 03 ,04 tak by sobie podglądać co jest ewenntualnie źle a co dobrze ? :)
    Piorun191
    Level 9  
    Niestety nie spotkałem się z nimi.