Witam, wczoraj kupiliśmy wspomnianą w tytule chłodziarko-zamrażarkę Samsung, model to RSH7ZNRS, poprzedni właściciel zawołał f(l)achowca, tamten stwierdził, że kompresor spalony, podłączał na krótko, itp, żadnych rezultatów, elektronika w niej działa, wiatraki się kręcą, ma spuszczony gaz, słychać, że chce coś tam startować na początku, ale nie startuje, to, czy to kompresor, musi stwierdzić raczej inny fachowiec, ja bardziej chciałbym się zapytać, czy to musi być kompresor dokładnie taki sam, jak oryginalny, czy może być np:
Przedmiotem aukcji jest NOWA sprężarka chłodnicza , compressor , agregat do lodówek typu SIDE-BY-SIDE
HMK 12 AA na czynnik chłodniczy R600a ( Izobutan ) włoskiego producenta:
Sprężarka idealnie pasuję do lodówek typu SIDE-BY-SIDE takich producentów urządzeń jak: SAMSUNG , LG , WHIRLPOOL
Dane techniczne :
Wydajność chłodnicza: 198W ( - 23.3 )
Wydajność chłodnicza: 181W ( - 25 )
Wydajność chłodnicza: 291W ( - 15 )
Czynnik chłodniczy: R600A
Zakres LBP: -30 ÷ -5; C
Zasilanie: 230/50Hz
Zastosowanie: lodówki, zamrażarki
Z rozruchem w komplecie.
Chłodziwo się zgadza, co do reszty, to nie wiem, teoretycznie mi się wydaje, że będzie pasować, ale czy na pewno? Proszę o pomoc
Przedmiotem aukcji jest NOWA sprężarka chłodnicza , compressor , agregat do lodówek typu SIDE-BY-SIDE
HMK 12 AA na czynnik chłodniczy R600a ( Izobutan ) włoskiego producenta:
Sprężarka idealnie pasuję do lodówek typu SIDE-BY-SIDE takich producentów urządzeń jak: SAMSUNG , LG , WHIRLPOOL
Dane techniczne :
Wydajność chłodnicza: 198W ( - 23.3 )
Wydajność chłodnicza: 181W ( - 25 )
Wydajność chłodnicza: 291W ( - 15 )
Czynnik chłodniczy: R600A
Zakres LBP: -30 ÷ -5; C
Zasilanie: 230/50Hz
Zastosowanie: lodówki, zamrażarki
Z rozruchem w komplecie.
Chłodziwo się zgadza, co do reszty, to nie wiem, teoretycznie mi się wydaje, że będzie pasować, ale czy na pewno? Proszę o pomoc