Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Czy warto kupić ten model czy lepiej zwrócić uwagę na jakiś inny ?

Damian513 09 Lip 2016 15:50 432 3
  • #1 09 Lip 2016 15:50
    Damian513
    Poziom 4  

    Witam. Czy warto kupić ten model telewizora ?
    LG 42LF5800 specyfikacja w Google gdyż nie mogę wstawić linka.


    Mam możliwość kupić ten model nowy za 1300 zł.
    Głównie na służyć do oglądania filmów z laptopa i grania w gry.

    Będzie to mój pierwszy telewizor w życiu dlatego proszę o radę czy warto czy może lepiej zwrócić uwagę na jakieś inne ?

    1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor?
    Odpowiedź: około 11m2
    2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora?
    Odpowiedź: około 1.5m
    3. Ile osób zasiada przed telewizorem?
    Odpowiedź: do 2 osób
    4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu?
    Odpowiedź: na wprost ale też pod bokiem
    5. Telewizor ma stać czy ma wisieć?
    Odpowiedź: telewizor ma stać
    6. Jak słońce świeci w pokoju?
    Odpowiedź: słońce jest widoczne jak zachodzi a telewizor ustawiony bokiem do okna
    7. Jaki masz obecnie telewizor?
    Odpowiedź: brak
    8. Co chcemy aby telewizor posiadał?
    Odpowiedź: wszystko co najlepsze w danej cenie. Smart tv(nie wiem jakie lepiej czy u samsung lg czy może android w sony) usb HDMI wifi niski input lag itd
    9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora?
    Odpowiedź: telewizja od upc
    10 .Jakie urządzenia?
    Odpowiedź: yy telewizor ?
    11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor?
    Odpowiedź: może 5h
    12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą?
    Odpowiedź: matowa chyba lepsza
    13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej?
    Odpowiedź: filmy z laptopa
    14. Czy zamierzasz serfować po internecie?
    Odpowiedź: tak
    15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie?
    Odpowiedź: tak 3h
    16. Preferencje co do marki?
    Odpowiedź: chyba te najbardziej znane lg samsung sony
    17. Preferencje co do wielkości?
    Odpowiedź: w granicach 42 cala
    18. Co Cię denerwuje w telewizorach?
    Odpowiedź: pikseloza
    19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień?
    Odpowiedź: po równo
    20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup?
    Odpowiedź : na początek nie szalejąc w granicach 2 tys
    21. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie, pasywne czy aktywne?
    Odpowiedź: jeżeli będzie miał to super ale nie musi mieć :)

  • #2 10 Lip 2016 00:10
    Svetherus
    Poziom 28  

    Lepiej inny.

    za 1700zł masz LG42lf652v

  • #3 10 Lip 2016 17:51
    Damian513
    Poziom 4  

    A jak na 1300 zł to mimo wszystko nie warto ? Bo tanio chyba

  • #4 11 Lip 2016 02:26
    LOCOLOCO
    sprzedawca - konsultant
 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME