Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Cb radio President - Zakup strojenie

misiek065 17 Jul 2016 15:57 3675 13
    misiek065
    Level 8  
    Witam
    Mam zamiar kupić taki zestaw. http://www.allegro.
    Lub ew. Co polecacie w tej cenie z anteną. Czy muszę go stroić miernikiem i czy mogę bez problemu przekładać między samochodami.
    Moderated By Olek II:

3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.

User removed account
    Level 1  
    misiek065
    Level 8  
    Dzièki za odpowiedź i rade
    Chodzi mi o przekladanie radia wraz z anteną i czy odrazu jak kupię wsadzsm do auta i działa ok czy muszę coś stroić .
    User removed account
    Level 1  
    JacekCz
    Level 39  
    Novile wrote:

Widywałem anteny Lemm-a 20-letnie tak obrośnięte patyną i kurzem drogowym iż wyglądały jak złom.Jednak po podłączeniu miernika "szczęka mi opadała" bo SWR w granicach 1-nki!!!

Pewnie moją Lemm widziałeś :) Starsza od niektórych użytkowników elektrody.
    O nadruku z marką i modelem już śladu nie ma, kolor jakby inny, działa bez pudła.
    misiek065
    Level 8  
    A o tym MIDLAND ALAN-109 co sądzicie?
    SP5IT
    VIP Meritorious for electroda.pl
    To syf. Z ciekawych sprzętów Super Cheetah jest w dobrej cenie na alledrogo. Także Super Star 360, Alan 28, Valery, PC40 i kilka innych.
    misiek065
    Level 8  
    Trochę za drogie. Szukam czegoś do 400 zł wraz z anteną
    SP5IT
    To powodzenia.
    A tak na marginesie.
    Jak potrzebujesz cymbała żeby mandatów nie dostawać to zainstaluj sobie Yanosika. W samochodzie cisza, nie musisz słuchać bandy bluzgających furmanów a o czym potrzeba Yanosik cie poinformuje.
    M

Moderated By c2h5oh:

Post był raportowany.
    Tematem jest "Cb radio President - Zakup strojenie" a nie "Yanosik". Proszę trzymać się tematu lub założyć sobie swój, nowy o Yanosiku.

Jap
    Level 29  
    misiek065 wrote:
    Trochę za drogie. Szukam czegoś do 400 zł wraz z anteną

Misiek, ja sporo tego przerzuciłem przez bazę i mobila - i polecam ci : zobacz na taki wynalazek jak Road Blues Apollo V2 - do auta rewelacja i bije na łeb na szyję 3 krotnie droższego Presidenta William.
    Mam te radio - i mam też te wyśmienite zabytki o których pisze SP5IT - czyli Super Star 360, Alan 28, Alan 18 i kultowy President Lincoln :o) - więc jakieś tam porównanie tego chińczyka Apollo mam i śmiało go polecam.
    Cb radio President - Zakup strojenie
    misiek065
    Level 8  
    Kupiłem Alan 109 z anteną Sirio 145 i jak na razie super jak dla mnie wystarczająco.
    SP5IT
    Niebawem wrócisz jak ci padnie :)
    Powodzenia, M
    User removed account
    Level 1