Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Suszarka Siemens WT46E300SK/03 - Wyłącza się podczas pracy i syg.pełny zb.wody

KAMYK83GDYNIA 18 Jul 2016 09:57 9885 4
    KAMYK83GDYNIA
    Level 10  
    Witam
    Suszarka wyłącza się podczas suszenia, piszczy i sygnalizuje pełny zbiornik wody, po czym można znowu ją włączyć bo oczywiście zbiornik jest pusty i znowu chodzi jakiś czas i znowu się wyłącza.
    korzenny
    Level 9  
    Witam. Czy rozwiązanie znalezione? Bo mam ten sam problem w suszarce Siemens s46-51
    KAMYK83GDYNIA
    Level 10  
    Problem nadal nie rozwiązany, szukałem na forum podobnych tematów i w innym modelu winny był pływak umieszczony po lewej stronie suszarki, wie ktoś może czy tu również jest taki pływak ? może on jest przyczyną ,w jaki sposób rozkręcić w tym modelu obudowę ? ktoś rozbierał ?
    mpigua
    Level 2  
    Mam ten sam problem w suszarce Bosch. I nie bardzo wiem gdzie może być przyczyna tego problemu. Nadmienię, że wszystko było w porządku do momentu transportu suszarki do innego mieszkania. A jeśli chodzi o pływak to nie bardzo wiem gdzie mozna go szukać.
    KAMYK83GDYNIA
    Level 10  
    Problem rozwiązany, w moim przypadku trzeba było zdjąc górę suszarki, odkręcić boczną scianę tą od strony pojemnika na wodę i na dole jest pływak który był cały zapchany kurzem i farfoclami z ubrań, pływak wyczyszczony i problem rozwiązany.