Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Monter elektronik>Technik elektronik Łódź

Techniszyn 20 Jul 2016 04:21 2604 8
phoenixcontact
    Techniszyn
    Level 10  
    Witam
    Przyszłych kolegów mam nadzieje.
    Sprawa wygląda następująco:
    Chciałbym poszerzyć swoje kwalifikacje zawodowe poprzez uzyskanie tytułu Technika elektronika istnieje taka możliwość dla mnie i potencjalnie dla was
    znalazłem szkołę która to umożliwia jest to:
    Centrum Kształcenia Ustawicznego Nowoczesnych Technologii w Łodzi
    szkoła ta prowadzona jest przez samorząd województwa łódzkiego tak wiec jest Publiczna, a więc darmowa

uruchamia ona kwalfikacje:
    E.5 Montaż urządzeń i systemów elektronicznych
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1729606067255285&id=1438024053080156#_=_

według schematu:
    http://nowoczesnaszkola.edu.pl/files/kursy2014-2015/IV_Informator_Kkz_E5.pdf
    i
    http://nowoczesnaszkola.edu.pl/files/kursy2014-2015/IV_Informator_Kkz_E20.pdf

jest to szkoła policealna dla osób które ukończyły Liceum/Technkum i chcą uzupełnić kwalifikacje zawodowe

z tego co dowiadywałem się w sekretariacie ww. szkoły uruchamiają najpierw kwalifikacja dla montera (podstawowa wiedza) a następnie dla technika(dalsza wiedza)

mój problem, a może szansa dla was to to by szkoła mogła uruchomić kierunek
    musi być wymagana liczba chętnych. Tak więc namawiam forumowiczy do zastanowienia się czy oferta nie jest dla was kusząca.
  • phoenixcontact
    Anonymous
    Anonymous  
    cirrostrato
    Level 38  
    W Technikum Kasprzaka nie ma już dziś nawet warsztatów szkolnych, ostatnie dwie nawijarki do transformatorów (uczyłem się na nich motać trafa w 1967r. do pracy dyplomowej na PW też na nich nawijałem) odkupiłem po 100zł/szt.(już działają po generalnym remoncie) a Pani Dyrektor powiedziała mi prosto w twarz, że zajęć warsztatowych nie ma w programie bo są w szkole komputery i wszystko można ,,symulować''. Nie wiąż swojego życia zawodowego z elektroniką, chyba że hobbystycznie lub zamierzasz pracować w przyszłości (język!!!!) za granicą. PS. A w ogóle temat (patrz profil autora tematu) wygląda raczej na reklamę niby szkoły.....
  • phoenixcontact
    Anonymous
    Anonymous  
    Techniszyn
    Level 10  
    myszaikot wrote:
    Wiem że to reklama. Muszą szukać ludzi na forach i wcale się nie dziwię

Reklama. nie chociaż masz racje, tak ale nie reklama a raczej nagabywanie potencjalnych osób przez potencjalną osobę która chce uczęszczać na ww. kurs, ale z tą szkoła jako taka nie mam nic wspólnego.
    Anonymous
    Anonymous  
    Techniszyn
    Level 10  
    Zastanawiam się czy polecałem, chyba nie. Ale znam tę szkołę tak polecam
    Anonymous
    Anonymous  
    Techniszyn
    Level 10  
    Słyszałem ze kierunek ruszył. Dziękuje z a opine chociaż nie udało się nam ustalić jednego stanowiska.
    Zamykam.