Spoko, je¶li zawodz± wszystkie rozwi±zania wymagaj±ce niebywa³ej wiedzy to najprostsze sposoby zawsze okazuj± siê najskuteczniejsze. NIENAWIDZÊ dyletantów którzy klepi± swe racje, nie zwracaj± uwagi na to co zosta³o napisane wcze¶niej.
ale czy ja mam usuwaæ wszystko co ma NVIDIA w nazwie chc±c usun±æ ca³kowicie sterownik do karty graficznej? (mam na my¶li foldery NVIDIA w programdata, c, user itd)
Chipset zostaw je¶li masz p³ytê na nVidii.
Dlaczego u¿ywasz tego zamiast programu który poda³em(usuwa tylko sterowniki kart graficznych) lub nie u¿yjesz Dodaj/Usuñ Programy(Odinstaluj lub zmieñ program)?
Spoko, je¶li zawodz± wszystkie rozwi±zania wymagaj±ce niebywa³ej wiedzy to najprostsze sposoby zawsze okazuj± siê najskuteczniejsze. NIENAWIDZÊ dyletantów którzy klepi± swe racje, nie zwracaj± uwagi na to co zosta³o napisane wcze¶niej.
Przecie¿ ten program jak sama nazwa wskazuje s³u¿y do odinstalowywania(Clean and restart).
cholera, zasugerowa³em siê notk± na dole programu po odpaleniu programu po raz drugi po odinstalowaniu sterownika "nie znaleziono aktualizacji, posiadasz najnowsz± wersjê"
Nic nie zainstalowa³, s³u¿y tylko do usuwania sterowników.