Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

CCT1668.EU - Firmware do centali Slican CCT1668.EU (sterownik 1CPU) jaki najwyżs

Quwejt 09 Sep 2016 09:48 1782 9
    Quwejt
    Level 2  
    Witam Szanowne Grono,

odkurzyłem do użytku centralę Slican CCT1668.EU (sterownik 1CPU).... mam pytanie: jaki najwyższy firmware na niej "pójdzie"? Obecnie mam na niej wersję firmwaru 4.05.0500pl... użyczy może ktoś nowszego firmwaru?

Dziękuje serdecznie za każdą pomoc....
    Tracer2
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Do wyższego firmwaru jest potrzebna płatna licencja
  • Helpful post
    mich-tel
    Level 24  
    Najwyższy firmware to 4.11.4700. Czy możesz aktualizować zależy od numeru seryjnego centrali.
    Quwejt
    Level 2  
    dziękuje bardzo za posty... szukajcie a znajdziecie... znalazłem fw w wersji cct_4.10.0600pl... A czy firmware 4.11.4700 jest w wersji stable? bo mam tylko cct_4.11.0700pl_beta
    mich-tel
    Level 24  
    Najwyższy firmware to 4.11.4700. Program 4.11.0700 beta nie jest produkcyjnym. Lepiej wgraj 4.11.4700. Pamiętaj, że jak wgrasz nowy program to potem musisz mieć odpowiednio nowy ConfimMan (jeżeli masz za stary to się nie połączysz z centralą). Istotne też jaki masz numer centrali (jak numer niski może przy wgrywaniu krzyczeć o licencję na nowszy program). Możesz wgrać ale stracisz identyfikację CLIP. Podaj chociaż pierwsze cyfry numeru to podam jaki możesz wgrać ( np. 0056xx).
    Quwejt
    Level 2  
    Pierwsze cyfry numeru seryjnego to 0132xx.. a z ConfigMAN-em nie mam problemu... mam różne wersje i tu nie mam problemu... jak ktoś ma cct_4.11.4700pl.cct to bym przygarnął....
    mich-tel
    Level 24  
    Od numeru CCT 11627 można wgrać 4.11.4700.
    jakubglowacki
    Level 1  
    Witam
    Bardzo proszę o pomoc!!!!
    Jestem idiotą i wrałem nowe oprogramowanie do cct1668l
    Oczywiście straciłem licencje, program ConfigMAN admin przestał łaczyć się z centralą i jestem w czarnej d........
    Proszę wszystkich o pomoc jak mogę to naprawić. może ktoś mi pomoże zdobyć nowy configman admin. nie mam konta na slican,pl
    Z góry dziękuję i pozdrawiam
    Tracer2
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Jest kontakt z centralą przez net albo telefon? Podaj dostęp na PW to spróbuje pomóc
    Jaki firmware był ? Co wgrałeś ?
    Anonymous
    Anonymous