Ja po krupsach, Saeco i innych badaiewiopodobnych zdecydowałem się na nivona i po 2 latach ekspres wyglada i działa jak nowy, podczas gdy inne w tym okresie już leżały w koszu.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereGlorus wrote:Ja po krupsach, Saeco i innych badaiewiopodobnych zdecydowałem się na nivona i po 2 latach ekspres wyglada i działa jak nowy, podczas gdy inne w tym okresie już leżały w koszu.
Marcin_Zet wrote:Myślę, że autor tematu już dawno ma swój ekspres, jednak dla tych co trafili tutaj z nadzieją na poradę polecam taką stronę gdzie wszystko o kawie i ekspresach mamy w jednym miejscu - http://ekspresykawa.pl/poradniki/
Glorus wrote:Ja po krupsach, Saeco i innych badaiewiopodobnych zdecydowałem się na nivona i po 2 latach ekspres wyglada i działa jak nowy, podczas gdy inne w tym okresie już leżały w koszu.
Quote:Może warto przyjrzeć się ekspresowi Teesa Aroma 700. Kopia Jury Impressy F50. Cena ok 1600-1700 zł.a nie jak Jura 5000 zł.
Borutka wrote:Anita Godlewska wrote:Ekspresy Melitta są na rynku polskim od kilku lat i śmiało mogę powiedzieć, że jest to marka jakościowo konkurująca z Nivoną. bez
Nivona to gorsza (tańsza) wersja Melitty. To jest ten sam producent.
s4yan wrote:Borutka wrote:Anita Godlewska wrote:Ekspresy Melitta są na rynku polskim od kilku lat i śmiało mogę powiedzieć, że jest to marka jakościowo konkurująca z Nivoną. bez
Nivona to gorsza (tańsza) wersja Melitty. To jest ten sam producent.
Melitta i Nivona to ten sam producent? Gdzie to można wyczytać ?
Moderated By Felini:3.1.10. Nie reklamuj stron internetowych lub usług w jakiejkolwiek formie.