Chodzi o to jakimi zadaniami mógłby się zajmować. Bo odbyłem praktyki w pewnej firmie, w której co prawda przez 2 tygodnie zajmowałem się sprawami związany z ogólnie rozumianym "elektromonterem", ale gdy szef dowiedział się, że potrafię właściwie wszystko od złożenia PC'ta, instalacji systemu Windows/ oprogramowania antywirusowego/ stawiania sieci Lan i jej konfiguracji/formatowania dysków itd. to przez kolejny tydzień zajmowałem się tylko tym.
A w dzienniku z praktyk chciałbym mieć rzeczy związane z montażem/demontażem/konserwacją szafy sterowniczej. Moglibyście ująć w słowa obowiązki, które mógłby mieć taki elektromonter?
Bo mi przychodzi na myśl tylko taki jeden wpis z jednego dnia: Udział w przeglądzie/konserwacji szafy sterowniczej (sprawdzenie przekaźników, styczników, wymiana zużytego PKZ, połączenie nowego falownika)
Macie jakiś pomysł na 4 kolejne dni?
A w dzienniku z praktyk chciałbym mieć rzeczy związane z montażem/demontażem/konserwacją szafy sterowniczej. Moglibyście ująć w słowa obowiązki, które mógłby mieć taki elektromonter?
Bo mi przychodzi na myśl tylko taki jeden wpis z jednego dnia: Udział w przeglądzie/konserwacji szafy sterowniczej (sprawdzenie przekaźników, styczników, wymiana zużytego PKZ, połączenie nowego falownika)
Macie jakiś pomysł na 4 kolejne dni?