Kazek90 wrote: Jeśli jest tak jak mowisz załóżmy to nie ma mozliwości żebym miał i analogową bo mam jeszcze 2 stary crt który chciałbym czasem używać bez dekodera i cyfrową?
Jak najbardziej można - tylko musisz zmodyfikować instalację antenową w mieszkaniu.
Kazek90 wrote: A ile kosztuje ten sprzęt? 50 zł robi mi różnicę tym bardziej że to upc tak zainstalowało a nie ja a w umowie tv ma być nawet na fakturze jest wyszczególniona.
Jak sam kupisz, to też może się do 50 zł zakręcić wydatek.
A niby dlaczego UPC ma to za darmo TERAZ zrobić - zrobili Ci instalację gratis kiedy instalowali usługi, monter nie ma obowiązku (a nawet prawa) "wybiegać w przyszłość" i instalować sprzęt na zapas.
W dodatku dekoder jest TWÓJ - więc gratisowo nic nie muszą.
Możesz do nich dzwonić, prosić, wyjaśniać - ale monterzy to firmy zewnętrzne pracujące DLA UPC a nie W UPC - więc na gratisową wizytę bym nie liczył.
Kazek90 wrote: Za 50 zł to mogę sobie kupić antene dvb t i oddać to combo i kupić np arive 750i też chyba youtube ma.
Ano też możesz tak zrobić, inna sprawa, czy Ci ta antena DVB-T w tym miejscu zadziała i będziesz miał cokolwiek.
Moja Ukochana Żono Agniesiu (in memoriam 25 04 1974 - 19 06 2022) Kocham Cię - Bożych Sił.