Witam.
Poszukuję kogoś kto dysponuje tabletem Vedia X20 Pro. Czy jest ktoś taki?
Poszukuję kogoś kto dysponuje tabletem Vedia X20 Pro. Czy jest ktoś taki?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therenutergsm wrote:A mógłbyś jeszcze wrzucić ta spolszczoną wersję Androidtoola v2.1?
Adix3 wrote:Poszło!!!
nutergsm wrote:A mógłbyś jeszcze wrzucić ta spolszczoną wersję Androidtoola v2.1?
gradek83 wrote:Jak będzie ci sie chciało to możesz sprawdzić czy uda ci się zrobić tym sposobem backupa stokowego sytemu.
Adix3 wrote:
A mam jeszcze jedno przemyślenie. Otóż gdy wcześniej próbowałem na ten tablet wgrać systemy od sticków TV lub innych tabletów (opartych na RK3066) to trafiłem na jeden system w wersji 4.4.2, gdzie nie działało podświetlenie (ale było widać gdy się przyświeciło latarką na LCD) oraz nie chodziło WiFi. Reszta niby działała wtedy. Tak się zastanawiam czy w ogóle dałoby się podmienić sterowniki WiFi z tego stockowego systemu do tego systemu znalezionego gdzieś na necie? Skoro reszta chodziła oprócz np. tego WiFi to znaczy, że pewnie te dwa systemy mają dwa różne sterowniki WiFi (w sensie w tabletach zastosowane są inne układy komunikacyjne), więc niby po zamianie sterowników ten system 4.4.2 powinien teoretycznie śmigać ;P Pytam tak z ciekawości czy w ogóle coś takiego jest możliwe, aby wyciągnąć sterownik z jednego systemu i podmienić go w drugim?