Witam! Mam taki problem, ponieważ myszka zacina, przycina mi się przy obracaniu kamery w prawo i w lewo, do góry i na dół w grze Mafia 3. Te przycinki nie są zawsze, ale niekiedy. W Mafii 3 się zacina i jeszcze w grze Bionic Commando, przez co musiałem grać na padzie od XBOX 360.:/
Moja myszka to Tracer Sniper TRM-503 AVAGO9500. Porty USB działają, bo myszka w innych grach dobrze działa np. Wiedźmin 3, CoD MW 3, CoD AW itp.
To raczej nie wina mojego komputera. Chciałem dodać, że gram na średnich detalach.
Mój komputer:
- i5 3570
- 2x8GB RAM CL11 1600MHz
- GTX 970 mini
- Płyta gł. Asus P8h61 ML X3 R2.0
- 2x1TB Seagate Baracuda ST1000DM003
Co może być tego przyczyną?
Dodano:
Spróbowałem odłączyć kabel USB od portu USB i podłączyć ponownie. Przestało się zacinać, ale pewnie będę musiał za każdym razem, gdy będę grał odłączać i podłączać kabel USB myszki.
Wprowadziłem korekty w poście. Swiercm.
Moja myszka to Tracer Sniper TRM-503 AVAGO9500. Porty USB działają, bo myszka w innych grach dobrze działa np. Wiedźmin 3, CoD MW 3, CoD AW itp.
To raczej nie wina mojego komputera. Chciałem dodać, że gram na średnich detalach.
Mój komputer:
- i5 3570
- 2x8GB RAM CL11 1600MHz
- GTX 970 mini
- Płyta gł. Asus P8h61 ML X3 R2.0
- 2x1TB Seagate Baracuda ST1000DM003
Co może być tego przyczyną?
Dodano:
Spróbowałem odłączyć kabel USB od portu USB i podłączyć ponownie. Przestało się zacinać, ale pewnie będę musiał za każdym razem, gdy będę grał odłączać i podłączać kabel USB myszki.
Wprowadziłem korekty w poście. Swiercm.