Witam, mam problem z komputerem. Wczoraj tak bez powodu wyłączył się już 2 razy podczas korzystania z youtube, około 15min temu wyskoczył mi bluescreen także podczas korzystania z youtube, podczas grania czy ,,stres-testów" wszystko chodzi jak powinno. Podejrzewam zasilacz (akyga lpg 12-35 550w), ponieważ bez trudu można go znaleźć na czarnych listach. Dołączyłem screen z programu HWMonitor odnośnie tego zasilacza, jeżeli te pomiary są prawidłowe to raczej nie wygląda to za dobrze. Mam wątpliwości co do wiarygodności tego programu ponieważ razem z płytą główną otrzymałem program EasyTune6 który wskazuje mi napięcia w normie. Z tym zasilaczem jest problem ponieważ najszybciej dostanę nowy na święta
Podejrzewam także procesor, podkręcony do troszku ponad 4ghz (widać na screenie) bez podnoszenia napięć, w biosie ustawione jes napięcie 1.260v. Komputer mam już od ponad roku, nie występowały żadne problemy. Podkręciłem procesor też jakieś 2 tygodnie temu, i także żadnych problemów nie było. 2 dni temu zmieniałem pastę termoprzewodzącą ponieważ miałem wrażenie że przy zmianie chłodzenia nałożyłem jej za dużo, przy okazji zrobiłem porządek z kablami od zasilacza ponieważ wszystkie były nieestetycznie pozawijane wokół siebie, jednak nie wydaje mi się żebym coś uszkodził.
Z góry dzięki wielkie za pomoc.

Podejrzewam także procesor, podkręcony do troszku ponad 4ghz (widać na screenie) bez podnoszenia napięć, w biosie ustawione jes napięcie 1.260v. Komputer mam już od ponad roku, nie występowały żadne problemy. Podkręciłem procesor też jakieś 2 tygodnie temu, i także żadnych problemów nie było. 2 dni temu zmieniałem pastę termoprzewodzącą ponieważ miałem wrażenie że przy zmianie chłodzenia nałożyłem jej za dużo, przy okazji zrobiłem porządek z kablami od zasilacza ponieważ wszystkie były nieestetycznie pozawijane wokół siebie, jednak nie wydaje mi się żebym coś uszkodził.
Z góry dzięki wielkie za pomoc.