Alibaba; co zrobiłeś źle?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereczarny_alibaba wrote:
Mianowicie co jest żle?
czarny_alibaba wrote:
wzmacniacz dedykowany 25dB oraz zasilacz regulowany w zestawie
Jerzy Cieślański wrote:istnieje możliwość samodzielnego wykonania anten typu Yagi-Uda o większym zysku energetycznym.
link; Antena 13-elementowa VHF k.5÷12
LeDy wrote:
A na co on ma wykonywać jak na antenie siatkowej odbiera?
czarny_alibaba wrote:
na Antena aktywna- logarytmiczno-periodyczna
DVBT 6-69 H (wzmacniacz dedykowany 25dB oraz zasilacz regulowany w zestawie)
tylko 23 programy bez MUX-8
irekr wrote:Alibaba; co zrobiłeś źle?
czarny_alibaba wrote:
Kable,złączki,wzmacniacz, itp.. zamontowane prawidłowo
Darek.S wrote:Po raz kolejny powtórzę, że wykonywanie instalacji antenowej choćby najprostszej bez miernika z pomiarem poziomu a przede wszystkim MER i BER to partyzantka. czego dowodem jest choćby ta ciągnąca się dyskusja. Na zakończenie Wesołych Świąt z działającym MUX8
Fotodetektor wrote:Darek.S wrote:Po raz kolejny powtórzę, że wykonywanie instalacji antenowej choćby najprostszej bez miernika z pomiarem poziomu a przede wszystkim MER i BER to partyzantka. czego dowodem jest choćby ta ciągnąca się dyskusja. Na zakończenie Wesołych Świąt z działającym MUX8
Nie mogę się nie zgodzić
LeDy wrote:
To ja taką partyzantkę robię od 40-tu lat i wszystko działa.
LeDy wrote:na dodatek chyba chce zalożyć serwis zakładania anten i się poduczyć.
LeDy wrote:
To ja taką partyzantkę robię od 40-tu lat i wszystko działa.
Do kompletu dodam: antena siatkowa+wzmacniacz+zasilacz z regulacją.
wooy11 wrote:Ja np żeby odbierać wszystkie muxy zrobiłem tak
wooy11 wrote:Ja np żeby odbierać wszystkie muxy zrobiłem tak https://www.youtube.com/watch?v=xNzewcyzp5w
czarny_alibaba wrote:wooy11 wrote:Ja np żeby odbierać wszystkie muxy zrobiłem tak https://www.youtube.com/watch?v=xNzewcyzp5w
MASZ namiar na taki dipol do anteny siatkowej szerokopasmowej tgz![]()
czarny_alibaba wrote:MASZ namiar na taki dipol do anteny siatkowej szerokopasmowej
wooy11 wrote:.bardziej cieszą mnie takie przeróbki niż zakupy nowych droższych anten.
wooy11 wrote:Ja nie zauważyłem pogorszenia na żadnym muxie po dołożeniu dipola