Witam serdecznie
temat może już nudny, bo miliony podobnych, ale jednak nie do końca.
Źródło - TV, tak TV i proszę mnie nie wyśmiewać.
Podłączenie: Kabel jack-2x RCA miedź beztlenowa Gold
Pokój ok. 17,6 m2 - prostokąt
Ustawienie sprzętu: ściana dłuższa
Jeżeli, ktoś będzie chciał załącze schemat pokoju.
Wzmacniacze : Yamaha AX 496 lub Denon PMA 720
Kolumny: Eltax Symphony 6 lub 8.2 lub Liberty 5+
pisałem już na innych forach, niestety brak rzeczowych odpowiedzi, szkoda, że żyjemy w takim kraju, gdzie nie chce się Panom Audiofilom pisać o "bzdetach".
Muzyka: Metal, Punk, Pop, Rock, Drum & Bass, Rap, Techno, Trance, Elektoniczna, Smooth Jazz, Muzyka gitarowa "klasyczna i elektryczna", czasem coś z Klasyki.
Zespoły: Red Hot Chili Peppers, Metallica, Iron Maiden, Kat, Korn, REM, Tsa, Depeche Mode, Demono, Lorena Mckennith, Run DMC, Santana, Santari, Mike Oldfield i wiele innych.
To będzie moje pierwsze prawdziwe stereo. Nadmienie tylko, że sprzęt dopiero chce kupić. Proszę w pierwszym rzędzie o pomoc w doborze kolumn. Sprzęt zamierzam kupić za ok. 3 tygodnie jak wróce do Polski.
Dziękuję za już i za jeszcze
.
temat może już nudny, bo miliony podobnych, ale jednak nie do końca.
Źródło - TV, tak TV i proszę mnie nie wyśmiewać.
Podłączenie: Kabel jack-2x RCA miedź beztlenowa Gold
Pokój ok. 17,6 m2 - prostokąt
Ustawienie sprzętu: ściana dłuższa
Jeżeli, ktoś będzie chciał załącze schemat pokoju.
Wzmacniacze : Yamaha AX 496 lub Denon PMA 720
Kolumny: Eltax Symphony 6 lub 8.2 lub Liberty 5+
pisałem już na innych forach, niestety brak rzeczowych odpowiedzi, szkoda, że żyjemy w takim kraju, gdzie nie chce się Panom Audiofilom pisać o "bzdetach".
Muzyka: Metal, Punk, Pop, Rock, Drum & Bass, Rap, Techno, Trance, Elektoniczna, Smooth Jazz, Muzyka gitarowa "klasyczna i elektryczna", czasem coś z Klasyki.
Zespoły: Red Hot Chili Peppers, Metallica, Iron Maiden, Kat, Korn, REM, Tsa, Depeche Mode, Demono, Lorena Mckennith, Run DMC, Santana, Santari, Mike Oldfield i wiele innych.
To będzie moje pierwsze prawdziwe stereo. Nadmienie tylko, że sprzęt dopiero chce kupić. Proszę w pierwszym rzędzie o pomoc w doborze kolumn. Sprzęt zamierzam kupić za ok. 3 tygodnie jak wróce do Polski.
Dziękuję za już i za jeszcze