Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Odzyskiwanie skasowanych sms, kontaktów

ewela? 17 Nov 2016 23:39 4158 7
    ewela?
    Level 9  
    Witam, jeśli w złym miejscu wstawiłam post- przepraszam. Mam problem i nie wiem czy uda się go rozwiązać- zauważyłam że syn na Starym moim tel. Który mu dałam otrzymuje SMS, które od razu kasuje. Nie robi tego z nowym tel. Normalnie przy mnie pisze. Młody jest i boję się że narobi kłopotów tym bardziej iż widziałam go kilka razy ze starszym chłopakiem który mial kłopoty z narkotykami. Czy mogę odzyskać sms z tel. Samsung gt-s 7390?
    Konto użytkownika przypisane jest do mojego maila - ale nie wiem jak to zrobić. Przekładałam kartę sim ale nie udało się. Z góry dziękuję za odp. Nadmienię, że proszę pisać niezbyt zawilym językiem; ) marny ze mnie specjalistą.
  • Helpful post
    Junior188
    Level 13  
    Koleżanko da się wszytko jednak nie będzie to takie łatwe, zwłaszcza że sama oceniasz się na laika ;).

Osobiście proponuje Ci wykonanie testu np. :
    http://www.i-apteka.pl/product-pol-1874-TEST-Multi-Test-wykrywajacy-narkotyki.html

Lato-rość zachwycona nie będzie ale masz dwa zyski:
    1. Pewność że nie zażywa ( osobiście życzę )
    2. Młody się dwa razy zastanowi gdyby miał okazję i ochotę spróbować czy "starej" nie odpali znowu z tym testem ;)

Może chodzi tylko o pierwsze miłości ;)

Jeśli jesteś jednak uparta co do Swego poszukaj keyloggera tu masz przykład:
    http://www.keylogger-szpieg.pl

Nie wiem jednak czy to działa.
    ewela?
    Level 9  
    Testy raz zrobione niestety trawka wyszła dodatnio 😢. Ale az przez skore czuje ze cos jest na rzeczy z tymi sms. Dlatego tak mi zależy.
    Dziewczynę ma, sam powiedział i pisze z nią z "legalnego"tel.
    Zależy mi również żeby nie zorientował się że go inwigiluję dopóki nie mam pewności.
    Dzięki. Zobaczę co w tych linkach podrzucileś.
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Odzyskanie smsów można zlecić firmie która się zajmuje takimi rzeczami. Kontrola telefonu też możliwa, ale w jednym jak i w drugim przypadku koszty są dość spore. Za darmo nie zrobisz tego.
    ewela?
    Level 9  
    No tak. Ale to się wiąże z wysłaniem tel. A to nie wchodzi w rachubę 😕
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Więc nic sama nie zrobisz.
    Junior188
    Level 13  
    Fakt tanio na pewno się nie uda. Wprawdzie operator ma obowiązek przechowywać sms-y jednak otrzymanie ich tylko na wniosek prokuratora i innych tym podobnych organów.

Jak się zielska napalił to jeszcze nie tragedia. Kto z nas nie próbował ;). Nie chce Cię straszyć ale skoro ukrywa tel przed Tobą to znaczy że na bank coś do ukrycia ma. Może na początek podrzuć mu lokalizator z podsłuchem.

3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.

Wystarczy słyszeć o czym z koleżkami gada. Bo w sms-ach to się pewnie tylko umawiają gdzieś. Osobiście jednak uważam że to ingerencja w prywatność i nawet kierunek " jego własne dobro " Cię nie usprawiedliwia. Szczera rozmowa, jak nie pomoże to psycholog, dzielnicowy, pedagog.

Bo ogólnie efekt taki będzie że to zabawa w kotka i myszkę złapiesz go na tel. przejdzie na neta. Złapiesz na internecie zacznie słać listy. Złapiesz na listach itd. itd. Szukałbym wyjścia z sytuacji nie potwierdzenia. Oczywiście to moje skromne zdanie, powyżej próbuje Ci jak umiem odpowiedzieć na pytanie ;)
    ewela?
    Level 9  
    No właśnie nie chcę ingerować a podsłuch to byłoby przegięcie. Nie czuję się z tym dobrze bo nigdy tego nie robiłam ale sam napisałeś,że coś jest na rzeczy. Jak będę wiedziała co jest grane to zacznę działać nie po omacku. Nie musi wiedzieć że poznałam sms ale lepiej jeśli będę wiedziała, w którą stronę podążać
    A dzielnicowy czy psycholog to dopiero by się zamknął i dotrzeć do niego nie byłoby szns.