Witam.Moje pytanie jak podłączyć procesor dźwięku sh ge 90 Technics do amplitunera Technics SA AX6?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereByneq wrote:To podłącz,podbij na procesorze wysokie i niskie tony, włącz tape monitor, przełącz amplituner na ProLogic i sam zobaczysz a raczej usłyszysz. Do słuchania w stereo może się nada, do niczego innego nie.
psilos1 wrote:ale dokładnie pod jakie gniazda w amplituner ze i pod jakie w korektor ze? I gdzie przycisk tape monitor bo mam w korektor ze przycisk tape source tylkoByneq wrote:To podłącz,podbij na procesorze wysokie i niskie tony, włącz tape monitor, przełącz amplituner na ProLogic i sam zobaczysz a raczej usłyszysz. Do słuchania w stereo może się nada, do niczego innego nie.
Pytanie autora brzmi "jak podłączyć"...należy podłączyc do in/out tape monitor wzmacniacza i wybrać na DSP source
Byneq wrote:na amplitunerze tego przycisku nie ma ale korektor pokazuje że sygnał dochodzi bo w rytm muzyki skacze korektorA jest w ogóle na panelu przycisk Tape monitor? Albo na pilocie? Bo jeżeli nie ma, to tylko z powodu o którym pisałem wyżej. Ewentualnie możesz włączyć procesor pomiędzy źródło sygnału a wejście amplitunera, co wg. mnie i tak jest bez sensu.